Solgar se lansează oficial în România

3
3533

De ceva vreme încerc să îmi schimb stilul de viaţă, obiceiurile alimentare, încerc să am o viaţă mai activă, să dorm la ore mai apropiate de normalitate. Este o adevărată mişcare în sensul ăsta peste tot în lume şi viaţa sănătoasă este intens promovată.

Ceea ce nu este rău deloc. Vrem să creştem considerabil calitatea vieţii, şi aşa scurte, pe care o avem pe Pământ. Eu personal nu am ajuns încă la punctul în care să fiu bio raw vegan şi să îmi minimalizez deşeurile până aproape de 0, dar cel puţin reciclez, merg pe bio atunci când se poate şi încerc să procur sursele de proteine animale din surse certificate.

11015073_1636525763252130_8432564387141099033_n

Acum două săptămâni cred, am asistat la o prezentare a celor de la Solgar. Dacă nu ştiaţi, Solgar este o companie producătoare de suplimente alimentare, de înaltă calitate, destinate creşterii aportului de nutrienţi pe care corpul îi poate asimila.

Ce mi-a plăcut în mod special la prezentarea Solgar a fost faptul că toate informaţiile erau validate de studii. Dar studii complete, derulate pe o perioadă îndelungată de către echipe întregi de specialişti în domeniu, şi nu genul acela de studii obscure făcute de către un specialist de care nu a auzit încă nimeni până acum.

De asemena, pe mine mă încântă foarte tare faptul că produsele Solgar sunt dezvoltate de specialişti, pe baza unor formule ştiinţifice avansate, corespunzătoare celor mai recente cercetări şi tehnologii. Solgar are un standard de excelență pe care îl respectă constant, prin faptul că deține cele mai înalte norme de calitate, testând  întreaga gamă de produse în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la stadiul de materie primă până la produsul finit iar suplimentele Solgar conţin materii prime 100% naturale, de calitate ridicată.

11813465_1618711971700176_2591972897621557727_n

Unul dintre studiile respective spunea că în acest moment, faţă de acum 50 de ani, ne este mult mai greu să asimilăm toţi nutienţii de care avem nevoie, şi asta pentru că pământul în sine este mai sărac în minerale. Prin urmare, fructele şi legumele de astăzi sunt mai slabe în vitamine şi astfel, este nevoie de o sursă suplimentară prin care noi să putem ajunge la cantitatea de nutrienţi necesară corpului nostru să funcţioneze la nivel optim.

Solgar intră pe piaţa din România cu o gamă vastă de produse, din categorii variate precum: aminoacizi, antioxidanţi, stimularea digestiei, acizi graşi esenţiali, fibre, suplimente alimentare cu extracte din plante, gold specifics, minerale, multivitamine, produse pentru juniori, probiotice, proteine, suplimente specializate, superalimente, vitamine și suplimente pentru controlul greutăţii.

Compania are şi o poveste foarte draguţă, primul produs Solgar a fost lansat pe piață în 1947, fiind creat de către doi farmacişti şi un medic specializat în medicină holistică. Viziunea care a stat la baza fondării Solgar a fost de a furniza clienţilor săi produse de calitate superioară, bazate pe cercetare ştiinţifică. Se pare că, în cei 68 de ani de producţie a suplimentelor, viziunea şi obiectivele Solgar au rămas aceleaşi.

11264883_1621336161437757_1341186823698712419_n

Solgar utilizează apă purificată și unități de producție ecologice, ce includ sisteme de filtrare a aerului și structuri speciale de reducere a poluării fonice. În plus flacoanele din sticlă utilizate sunt 100% reciclabile, păstrează stabilitatea, potențând proprietățile substanțelor nutritive și plantelor care se regăsesc în compoziția suplimentelor alimentare.

Foarte important de menţionat este şi faptul că aproape niciunul dintre produsele Solgar nu conţine zahăr, sare, amidon, drojdie, gluten sau lactoză. Suplimentele nu conţin  conservanţi, coloranţi sau arome artificiale şi pot fi consumate și de către vegani şi vegetarieni.

Am primit şi eu pentru a testa trei borcănele cu suplimente, şi anume Formula VM-2000 (care este potrivită pentru cei care adoptă un stil vegan), Skin, Nails and Hair Formula (care, aşa cum îi spune numele, este bună pentru păr, unghii şi piele, şi pe care pot spune că abia aştep să o încerc şi să îi văd rezultatele) şi Glucosamine Hyaluronic Acid (bogată în acid hialuronic şi aici nu cred că trebuie să dau prea multe detalii 🙂 )

Sunt super încântată de ele şi abia aştept să le încerc. Sunt curioasă să văd rezultatele şi cred că şi voi, aşa că voi reveni cu detalii la final. Voi sunteţi familiarizaţi cu produsele Solgar? Aţi încercat până acum? Sunt tare curioasă ce părere au cei/cele care au încercat.

Zi frumoasa,

Raluca

3 COMENTARII

  1. Nu stiu cat sunt de bune dar miroase ingrozitor. Eu folosesc Solgar prenatal nutrienti si miroase mai rau ca sosetele murdare. Cica sunt bune dar dupa ce termina cu astea , nu o sa mai cumpar.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.