Solaris și alimentația sănătoasă

0
1523

După ce greutatea mea a avut maxim de suferit din cauza medicamentelor administrate în urma problemelor medicale, alimentația sănătoasă a ocupat un loc fruntaș pe lista mea. Nu spun că nu am suferit și mici derapaje și că nu am devorat cu maximă poftă o ciocolată, doar că am încercat, pe cât posibil, să fac alegeri sănătoase. Pentru mine și pentru copiii mei.

Înainte să vă povestesc despre produsele care mie mi-au schimbat total concepția asupra alimentației sănătoase, poate că ar fi bine să menționez că nu este nicio campanie și că nu m-a plătit nimeni pentru articolul ăsta. Însă, îmi plac atât de mult produsele astea încât mi se pare fair să vă povestesc despre ele.

Solaris și alimentația sănătoasă beautybyjules.ro 1

Am descoperit Solaris, căci despre minunățiile lor este vorba, odată cu budinca de chia, pe care o ador și care nu lipsește din micul meu dejun de câteva ori pe săptămână, pregătită în diferite variante. Apoi, au urmat fulgii de ovăz, tot la micul dejun, cu iaurt grecesc și mix de semințe. Ușor, ușor, măcinișul pentru lăptic, biscuiții cu merișor și roșcove, covrigei din făină de chia și quinoa, și multe alte bunătăți fără zahăr și-au făcut loc în cămara mea.

Am făcut cadou prietenilor, rudelor și colegelor de birou și pe cuvânt că peste tot au dat dependență. Au niște chestii incredibile, numai bune de luat pe drum sau de pus în pachețelul copiilor. Gama Hai la” este preferata copiilor mei. La ei pe site găsiți toate variantele. Au făcut furori printre colegii copiilor de școală și colegelor de balet ale fetiței mele.

Solaris și alimentația sănătoasă beautybyjules.ro 2

Eu chiar am cumpărat din întâmplare Solaris, erau singurele semințe de chia din plafarul respectiv. Abia apoi am descoperit varietatea produselor pe care le au și am rămas impresionată de calitate și de prețurile accesibile. Acum sunt un consumator fidel și ”influencer” în cercul  meu de prieteni.

Voi ați încercat produsele Solaris? Dacă da, chiar aș vrea să aflu părerea voastră sinceră 🙂

Z,

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.