Modern, carismatic, independent – Si Intense Giorgio Armani

15
8417

Cate Blanchett declara acum ceva vreme că folosește parfumurile pentru a intra în pielea personajelor pe care le interpretează. Pentru ea parfumurile operează la nivel psihologic, aspirațional, fiind o parte din noi. Și nici că aș putea mai mai de acord, consider că parfumurile sunt într-adevăr un mod de a ne extinde personalitatea și de a ne modifica de multe ori atitudinea.

Poate că nu întâmplător Armani a ales-o pe Cate să fie imaginea noului Si Eau de Parfum Intense, un tribut adus femeii îndrăznețe, dispuse să-și asume orice risc. Dacă Si, lansat în 2013, întrupează spiritul independent al feminității moderne, Si Intense este o declarație a eleganței sublime. 

Îmbrăcat în negru, intrigă și captivează, este esența stilului italian, cu o atracție nebănuită. Misterios, parfumul este un elixir olfactiv de boabe de vanilie, lemn negru și rășini de ambră. 

Giorgio Armani Si Intense

Deschiderea olfactivă are o claritate captivantă, dată de esența neo jungle de afine. Într-un parfum italian nu pot lipsi citricele, iar bergamota suculentă și esența de mandarine sunt îmblânzite de atingerea catifelată a freziei. Inima aromată se deschide opulent, florală, intens feminină, cu esență de trandafiri și absolut de neroli. Sofisticarea supremă vine de la esențele florilor de osmanthus și davana. Cald pe final, ultimele note care rămân pe piele sunt cele senzuale, intoxicant de carnale, de absolut de vanilie, patchouli și lemn negru.

Si Eau de Parfum Intense este un parfum al pasiunii, catifelat dar puternic, în mod cert feminin. Flaconul „all black” îl face să devină misterios, atemporal. Capacul sinuos și sculptural, cu accente aurii, conturează interiorul obscur al sticlei cu reflexele pietrei de onyx. O adevărată capodoperă a artizanatului italian, profunzimea și straturile sticluței sunt realizate fuzionând un hibrid exclusiv al sticlei cu sticla tradițională, sticla neagă solidă este combinată cu transparența pură a sticlei clasice, creând un efect 3D lăcuit, prețios. Ambalajul elixirului parfumat este în sine un obiect senzual al dorinței.

Sì îndraznelii. Sì pasiunii. Sì mie însămi.

Si Eau de Parfum Intense va fi disponibil în avanpremieră de astăzi până pe 12 octombrie în parfumeriile Douglas din România.  Prețurile recomandate sunt 303 lei (30 ml) și 433 lei (50 ml).

15 COMENTARII

  1. Eu iubesc parfumurile Giorgio Armani, atat cele pentru ea, cat si cele pentru el 🙂
    As spune SI acestui parfum mai ales dupa ce-am citit descrierea pe care i-ai facut-o 😀
    L-ai mirosit? Cum ti se pare? Miroase mai bine decat cel simplu?

  2. Imi place cate blanchett de muuult timp,de cand facea roluri mai mici,no block-busters,si m-a frapat prin atitudine,statura,voce…nici ca se putea o imagine mai deosebita…o sa incerc si eu parfumul,se gaseste si-n sephora dupa 12octombrie,acum fiind in avanpremiera in douglas(iar in pitesti nu-i douglas)?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.