SevenSins și revoluția costumelor de baie

2
1940

Săptămâna trecută am fost în vizită la magazinul SevenSins de la Delea Veche pentru lansarea noii colecții de costume de baie. Costumul de baie este un capitol la care eu stau foarte prost. Niciodată nu găsesc unul pe măsura mea, care să arate decent pe mine și care să mă încânte ca imprimeu și culori. Asta pentru că am nevoie de un costum de baie dintr-o singură piesă și care să îndeplinească două condiții: partea de sus să fie XL-XXL iar partea de jos M.

Complicat, nu? Și Iuliana tot de două măsuri are nevoie, la un singur costum de baie, diferența fiind că ea purtând costume din două piese reușește să le combine. Fie schimbă una dintre piesele de la costum, fie cumpără două costume identice, fie își cumpără separat și își face un costum. Găsește o soluție. La cel de o singură piesă, însă, nu mai poți face artificii de genul acesta, în cel mai bun caz cumperi unul uriaș și îl modifici la croitorie.

beautybyjules.ro sevensins 3

Revenind la SevenSins și la costumele proaspăt lansate, am găsit o colecție incredibil de variată și colorată. De la costume de baie în culori neutre la roșu, verde smarald, galben solar, portocaliu și albastru. Forme interesante dar în același timp ușor de purtat. Costume de baie care au reușit să îmbine cu succes funcționalitatea cu frumusețea. Mi se pare incredibil să poți purta la plajă un sutien pe care te poți baza că nu arată mai mult decât este cazul, dar care este și mega frumos.

Când vorbim despre costume de baie ne gândim fie la costume de baie frumoase dar complet impractice, fie la costume de baie practice dar complet neinspirate (ca să nu spun urâte de-a dreptul). Cei de la SevenSins, însă, chiar au reușit să nu facă compromisuri așa că ne-am ales cu o colecție pentru toate gusturile, formele și mărimile.

Da, chiar și pentru mărimea mea complet atipică. Costumele de baie o singură piesă de la SevenSins mi se potrivesc de minune și nu pentru că au deformat ei tiparul ci datorită materialelor folosite.

beautybyjules.ro sevensins 2

Nu știu cât am reușit eu să vă povestesc despre colecția de costume de baie SevenSins și nici cât am reușit să vă stârnesc interesul nu știu, așa că cel mai bine ar fi să le faceți o vizită online sau offline, vă promit eu că merită. Mai ales că este un raport calitate/preț extrem de bun. Nu îți vinzi un rinichi să arăți bine anul ăsta pe plajă.

Să îmi spuneți părerea vostră, sunt tare curioasă ce anume vă place din colecția lor. Iar dacă ajungeți prin magazinul lor, sunt convinsă că nu doar costumul de baie v-a ajunge în coșul de cumpărături 🙂

cu drag,

Raluca

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.