Vrei un diagnostic corect al tenului tău?

8
2349

L’Oreal Paris le invită pe cele care trec pragul centrului comercial Sun Plaza să beneficieze de ședințe gratuite de dermoanaliză. Eu tocmai m-am întors de la întâlnirea cu BP 1200P, un analizator facial performant, care funcționeaă cu lumină UV și analizează tenul cu toate specificitățile sale, identificând problemele ca: porii, petele pigmentare, ridurile, ba chiar și nivelul de hidratare.

Vorbim de un diagnostic corect al tenului, pentru că pe el nu-l putem duce la medic și să-l lăsăm să spună ce-l doare. Pe roboțel îl găsiți astăzi până la ora 20.00 în fața magazinului Cora din Sun Plaza, mâine va fi din nou la datorie de la ora 11.00. Apoi pleacă hai-hui prin București. La finalul articolului vă las și agenda lui, să știți pe unde vi se intersectează drumurile.

Mai jos vă explic în ce constă ședința – durează doar 10-15 minute și nu este nevoie de programare.

Aparatul funcționează cu lumină, așa că veți fi invitate să vă așezați bărbia pe suportul special, sprijinindu-vă fruntea. Se fac două poze, ambele cu ochii închiși. Aceste poze intră apoi la analiză.

Robot dermoanaliza L'Oreal Paris

Pozele mele arată așa. Se pot observa nu numai petele pigmentare vizibile, dar și cele ascunse. În funcție de nuanța de albastru a tenului se poate identifica și nivelul de hidratare. Cu cât zona este mai închisă, cu atât tenul este mai însetat.

Ce vă spuneam eu de faptul că am o tendință de deshidratare accentuată în jurul ochilor? Iată și dovada.

Dermoanaliza UV L'Oreal Paris

Am aflat că stau binișor cu hidratarea generală a tenului, dar se poate și mai bine. Ridurile cele mai pronunțate le am în jurul ochilor, însă în rest sunt bine, ba chiar foarte bine pe textura tenului. Nu au fost identificate sensibilități și iritații ale tenului.

În urma ședinței de dermoanaliză am plecat și cu recomandări de produse de îngrijire adaptate nevoilor tenului meu, de la curățare la îngrijire. Am stat de vorbă destul de mult cu consultanta L’Oreal Paris, tocmai ca să știe și în ce constă în general regimul meu de îngrijire și care îmi spun preferințele și în privința texturilor și produselor de curățare, de exemplu.

Per total, am plecat mai împăcată, petele pe care le știam nu (mai) sunt chiar atât de problematice ca acum un an, tenul meu este într-o stare mult mai bună decât mă așteptam.

Rezultate dermoanaliza L'Oreal Paris- Iuliana Manea - Beauty by Jules

De reținut este faptul că în perioada aceasta, în magazinele apropiate standului de dermoanaliză există oferte speciale și promoții la produsele de îngrijire L’Oreal Paris. De exemplu, pentru weekendul acesta, în DM loțiunea micelară este oferită cadou la achiziționarea unei creme de îngrijire L’Oreal, iar în Cora există 20% reducere la produsele de curățare, la gama Revitalift și gama Age Specialist, pe lângă oferta cu apa micelară.

Programul și locurile în care puteți beneficia gratuit de dermoanaliza L’Oreal Paris le găsiți mai jos:

Centrul comercial Sun Plaza – în fața hipermarketului Cora

Vineri, 14 noiembrie – 14:00-20:00

Sâmbătă, 15 noiembrie – 11:00-20:00

Duminică, 16 noiembrie – 11:00-20:00

Centrul comercial Afi Palace Cotroceni – în fața hipermarketuluiAuchan

Vineri, 21 noiembrie – 14:00-20:00

Sâmbătă, 22 noiembrie – 11:00-20:00

Duminică, 23 noiembrie – 11:00-20:00

Centrul comercial Băneasa Shopping City – în fața magazinului Mango

Vineri, 28 noiembrie – 14:00-20:00

Sâmbătă, 29 noiembrie – 11:00-20:00

Duminică, 30 noiembrie – 11:00-20:00

De ce vă recomand să mergeți? Pentru că puteți afla dacă aveți sau nu probleme cu petele pigmentare, chiar și cu cele ascunse. Pentru că puteți să vedeți care este nivelul de hidratare al tenului și unde ar trebui să acționați pentru a putea încetini apariția semnelor de îmbătrânire.

8 COMENTARII

  1. sigur mergeam daca eram in oras…ma bucur c-ai aflat noutati de la aparat legat de starea tenului per total…am vazut ca ti-au scris numele gresit,cumva..iulian apare pe hartiuta personalizata…funny…in rest,ce sa zic,pacat nu sunt si prin tara astfel de evenim.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.