[Săptămâna TBS] Oils of Life Intensely Revitalising Gel Cream

0
2552

Iuliana are o plăcere absolut înfiorătoare să mă chinuie cât poate ea de mult. Mie îmi place foarte tare să scriu, dar nu îmi place să scriu review-uri de nicio culoare. Mi se pare că nu sunt pricepută la asta, dar ea insistă de fiecare dată pentru că, aparent, și părerea mea este importantă, fiind vorba despre un alt tip de ten.

Și cum săptămâna asta este săptămâna în care povestim despre The Body Shop, a venit rândul meu să vă spun cu experiența pe care am avut-o cu crema Oils of Life Intensely Revitalising Gel Cream. Am decis să scriu despre această cremă pentru că mi-a plăcut foarte mult și se potrivește foarte bine tenului meu.

Înainte de a vă spune în amănunt ce și cum, aș vrea să vă povestesc puțin despre cum am ajuns să fim așa de bune prietene.

Anul trecut am fost cooptată în echipa blogului de către my BFF Iuliana și evenimentul The Body Shop a fost printre primele la care am participat în calitate de 1/2 BBJ. Țin minte că niciodată nu am fost pasionată de evenimentele de genul acesta, mergeam doar la petrecerile revistelor sau conferințe mari la care primeam invitații. Am mers împreună cu Iuliana (și chiar am întârziat puțin) la eveniment și am ocupat cuminte un loc. Aveam cu mine laptop and stuff să lucrez la chestii personale în timpul prezentării (știu, foarte urât, dar nah, eram o ignorantă la vremea respectivă).

Ideea este că, nu prea am apucat să deschid nimic din ce îmi pregătisem. Prezentarea a fost bună, chiar foarte bună, și am fost captivată în universul The Body Shop. Am stat atentă și rușinată (de gândurile mele inițiale) pe tot parcursul prezentării și am jurat la final supunere și loialitate eternă The Body Shop.

Ingrediente Oils of Life Gel Cream - The Body Shop - Saptamana TBS

Revenind la crema Oils of Life Intensely Revitalising Gel Cream, am găsit-o în punguța pe care am primit-o cadou la finalul evenimentului. Primul lucru pe care l-am descoperit la ea și care mi-a plăcut extrem de mult, a fost mirosul. Puțin citric și amărui în același timp. Am deschis-o de foarte multe ori până am ajuns acasă, doar pentru a o mirosi. Știu că este ciudat, dar eu sunt foarte sensibilă la mirosuri. Pot iubi sau urî ceva/pe cineva doar în funcție de mirosul pe care îl are.

Crema Intensely Revitalising Gel Cream conține trei uleiuri recunoscute pentru proprietățile lor revitalizante și reparatoare, ulei de semințe de Chimen Negru Egiptean, ulei de semințe de Cameile Chinezească și ulei de semințe de Măceș din Chile.

Mi-am curățat fața foarte bine (v-a tot povestit Iuliana despre importanța curățării temeinice a tenului, nu? că doar nu îmi face doar mie capul mare cu asta) și am aplicat crema. O senzație de proaspăt mi-a inundat toți porii. Deși Intensely Revitalising Gel Cream este o cremă care hrănește în profunzime, fața nu rămâne grasă în urma aplicării ei. De fapt rămâne catifelată și proaspătă de parcă ai urmat un tratament profesionist la salon, nicidecum nu ca după aplicarea unei creme.

Tenul meu este mixt, dar un mixt ciudat. Nasul meu este mereu uscat și are tendința să se exfolieze, fie iarnă, fie vară. Obrajii sunt grași și deseori mă trezesc cu coșuri în zona lor. Fruntea la fel. Toată. Zona ochilor are nevoie de hidratare specială, mai ales în sezonul rece și când este extrem de cald afară. Iarna aceasta am avut probleme mari pentru că nu am hidratat suficient zona ochilor când temperaturile au scăzut foarte tare.

Textura Oils of Life Gel Cream - The Body Shop - Saptamana TBS

Deși sunt 30+ (ce nu îmi place numărul ăsta, de aia am rămas eu la 25 de ani cu mintea și sufletul), tenul meu nu este un ten matur. Nu știu exact cum funcționează îmbătrânirea în familia mea și în ce fel mă ajută pe mine genele din dotare, dar am un ten încă tânăr și foarte ok.

Crema Oils of Life Intensely Revitalising Gel Cream este perfectă pentru mine. Nu îmi încarcă fața (chiar nu suport cremele care îmi lasă fața grasă), mă ajută să îmi mențin tenul hidratat și proaspăt și o pot folosi indiferent de anotimp. Vara este proaspătă și ușoară, iarna suficient de hrănitoare cât să fac față frigului de afară. Intră instant în piele și imediat ce ai aplicat-o dispare în piele pentru a trece la acțiune.

Sunt deja la a doua cutie de Intensely Revitalising Gel Cream (asta pentru că Iuliana a simțit nevoia să mă mituiască să scriu și eu review) și sunt foarte încântată de ea. Dacă ar fi să o descriu în trei cuvinte aș spune despre ea că este ușoară, proaspătă și revitalizantă. Și că o iubesc 🙂

Apreciez mult că uleiurile folosite în prepararea ei sunt presate la rece pentru ca proprietățile vindecătoare să ajungă din întreaga lume pe pielea noastră. Crema asta este preparată cu așa de multă grijă încât se simte încă de la prima aplicare.

Saptamana TBS - Wishlist Raluca Makeup

Iuliana m-a provocat să îmi fac un wish-list al produselor The Body Shop, pe care mi-aș dori să le încerc. Ce îmi face cel mai tare cu ochiul din oferta pe care o au acum și ce mi se pare interesant de testat.

Încep cu Lose Face Powder  care mi se pare foarte mișto și în momentul acesta chiar nu am o pudră de față pe care să o îndrăgesc. Cred că am nevoie de ea în ambele nuanțe, pentru vară și iarnă :D. Brush on este un alt produs care îmi place. Sunt fan perle iar pe acestea încă nu le-am încercat. Îmi plac până și numele alese pentru cele trei nuanțe: Bronze, Radiance și Sunlight (pe care și cred că o voi adăuga trusei mele).

Saptamana TBS - Wishlist Raluca Wild Argan Oil

Pentru corp aș vrea să încerc Wild Argan Oil Body Rough Scrub, sunt mare fan al uleiului de argan și chiar cred că a venit vremea să ofer mai multă atenție pielii corpului. Cred că ar face echipă bună cu Wild Argan Oil Miracle Solid Oil sau cu Himalayan Charcoal Body Clay. Este complicat pentru toate produsele Spa of the World îmi plac extrem de mult, așa că îmi este foarte dificil să aleg 🙂

Saptamana TBS - Wishlist Raluca Spa of the World

Cu siguranță aș încerca French Lavender Massage Oil sau Thai Lemongrass Massage Oil. Cum era vorba aia? Lefter: când rămâne prea multă luna la finalul salariului. Ei bine, Iuliana, tu m-ai pus să intru aici, la tine mă mut când îmi va rămâne prea multă lună. Aham!

Saptamana TBS - Wishlist Raluca Drops of Youth

Mai sunt tentată de Bouncy Sleeping Mask din gama Drops of Youth, nu am acum o mască pentru față și masca asta pare o alegere bună.  Și evident că are nevoie de o pereche, nu? Cred că o voi combina cu Youth Cream.  Îmi place și Drops Of Youth Concentrate, care pare un fel de tinerețe fără bătrânețe la sticluță, și cred că merită testat.

Închei aici lista dorințelor mele (cu greu). Voi ce vă doriți de la ei? Sunt convinsă că aveți câteva produse pe care vă doriți să le puneți în coș 🙂

cu drag,

Raluca

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.