[Săptămâna Lancome] Blush Subtil – 011 Brun Roche

5
2940

O să mă amuz încă mult timp de-acum înainte de frica mea de fardul de obraz. Mi-a fost teamă atâta vreme că nu-l voi putea aplica cum trebuie încât am evitat până pe la 20+ ani să-l folosesc. Iar acum, la 30+, colecția mea de farduri de obraz conține nu doar nuanțe naturale, ci și unele chiar îndrăznețe. Nu mai vorbim de o garderobă întreagă de iluminatoare. Nu le folosesc zi de zi, mai am încă zile când merg complet „au naturel”, dar un machiaj de seară sau pentru un eveniment nu este complet fără fardul de obraz.

În #SăptămânaLancome mă opresc astăzi la Blush Subtil, un fard de obraz disponibil într-o varietate de tonalități, de la netru la intens. Nuanța pe care o am eu este Brun Roche, 011. Un fard de obraz ce pentru tenurile cu nuanță medie sau închisă ar fi chiar spre neutru și natural, dar pe un ten deschis la culoare, light sau medium light, arată un pic mai intens, dar tot într-o zonă naturală, doar ușor mai îmbujorată.

Lancome Brun Roche - Blush Subtil 011

Cu o textură foarte fină, se estompează foarte ușor și poate fi aplicat în straturi succesive pentru clădirea intensității. Nu este complet mat, ci foarte ușor satinat. Exact atât cât trebuie pentru a da pomeților un pic mai multă dimensiune. Este un brun-roze ce complimentează, aș zice eu, cam orice piele deschisă la culoare și arată foarte natural pe un ten cu nuanță medie.

Este genul de fard de obraz care poate pentru multe femei nu pare interesant în paletă, dar asta durează fix până la prima aplicare. Evidențiază exact ceea ce trebuie și se potrivește perfect nu doar la un machiaj de zi, ci și la unul de seară.

Vine cu o pensulă mică și plată, însă recunosc deschis că nici nu m-am atins de ea ca să-l aplic. Da, este moale și fină și sigur ar face o treabă bună on-the-go, dar am atât de multe și felurite pensule pentru fardul de obraz încât nu mi-aș ierta-o să-l aplic altfel atunci când mă machiez acasă.

Mai jos puteți vedea cum arată aplicat pe piele. Estompat și aplicat în două straturi, fără blending.

Swatch Lancome Blush Subtil Brun Roche 011

În machiaj l-am integrat cum vedeți mai jos. Am fața rotunjită și la ultimul curs de make-up am prins curaj să aplic fardul de obraz un pic mai sus decât o făceam de obicei. Și bine am făcut, pentru că într-adevăr tipologiei mele de formă a feței i se aplică clar regula asta. În partea stângă are și un strop de iluminator Angel deasupra, din paleta Gwen Stefani.

Lancome Blush Subtil 011 Brun Roche

Cert este că intensitatea culorii poate fi reglată foarte ușor din pensulă și preferata mea pare să fi devenit în ultima vreme o pensulă duo-fiber, pe care în general o foloseam pentru produse cremă. Estompează până la perfecțiune eventualele linii dure create cu pudra. V-aș recomanda-o, însă este o ediție limitată, care nu se mai găsește în magazine 🙁

Sunt machiajele pe care le-am purtat săptămâna aceasta și în care am integrat și alte produse Lancome pe care urmează să vi le prezint.

Costă aproximativ 200 de lei, îl găsiți la standurile Lancome din magazine, alături de alte nuanțe, încadrate în 4 game de culori: bej, roz, corai și prună. Are 6 grame și este valabil 24 de luni de la deschidere. În ritmul în care am început să-l folosesc, are șanse să fie printre fardurile de obraz pe care le-aș putea termina.

Pe voi ce nuanță v-ar cuceri? Știți fardurile de obraz Blush Subtil Lancome?

5 COMENTARII

  1. Si mie mi se pare ca am fata putin rotunjita, o sa incerc sa aplic si eu blush-ul ca in cazul tau. E minunata culoarea, imi plac si mie nuantele mai naturale, mai ales ca imi petrec mult timp la facultate. 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.