Rujul roșu perfect – L’Oreal Paris Collection Exclusive

28
9421

Roșu înseamnă încredere. Nu întrebi o femeie cu o linie perfectă de tuș de ce a întârziat, la fel cum nu întrebi o femeie cu buze roșii ce a făcut de a ajuns târziu la întâlnire. Însă nu orice nuanță de roșu se potrivește oricui, trebuie să ții cont nu numai de atitudine, ci și de nuanța tenului, chiar și a părului. Roșu înseamnă eleganță.

Pentru a arăta tuturor femeilor că există nuanța perfectă de roșu pentru ele, L’Oreal creează Collection Exclusive, 7 nuanțe de roșu mat pentru a oferi fiecărei femei culoarea care să îi scoată frumusețea în evidență.

Fiecare nuanță este inspirată de o ambasadoare L’Oreal Paris și puteți vedea mai jos fiecare dintre cele 7 duo-uri ruj și ojă.

Blake Lively

L'Oreal Paris Pure Red Collection Exclusive - Blake Lively

Doutzen Kroes

L'Oreal Paris Pure Red Collection Exclusive - Doutzen Kroes

Eva Longoria

L'Oreal Paris Pure Red Collection Exclusive - Eva Longoria

Julianne Moore

L'Oreal Paris Pure Red Collection Exclusive - Julianne Moore

Jennifer Lopez

L'Oreal Paris Pure Red Collection Exclusive - JLo

Freida Pinto

L'Oreal Paris Pure Red Collection Exclusive - Freida Pinto

Natasha Poly

L'Oreal Paris Pure Red Collection Exclusive - Natasha PolyExperiența makeup artiștilor a fost folosită pentru a crea rujuri în  nuanțe unice, cu o textură mată excepțională și cu o intensitate maximă a culorii. Recomandarea makeup artiștilor: pentru un rezultat mat unic, culoarea se aplică cu degetele, prin tapotări succesive dinspre centrul buzelor spre colțuri.

Formula rujurilor este hidratantă, deși mată, în plus conține particule de catifea, pigmenți puri și ulei de jojoba. Ambalajele imită textura pielii, pentru un accesoriu cu adevărat fashion în trusa de machiaj. Prețurile recomandate ale produselor sunt: 55 lei pentru ruj, 15 lei pentru ojă.

Culoarea cărei ambasadoare L’Oreal ați purta-o pe buze?

28 COMENTARII

  1. hehe..eu o sa aleg in functie si de cine imi place ( culmea…se nimereste sa-mi placa si nuanta de ruj). deci. :Blake Lively , Doutzen Kroes si Julianne Moore :))))

  2. O ador pe Blake Lively si imi plac foarte mult culorile rujului si a ojei inspirate de ea. Imi mai plac si nuantele inspirate de Julianne Moore si Freida Pinto.

    Acum arata mai bine si tenul meu, deci cu siguranta o sa achizitionez unul din rujuri.

  3. Tind spre Doutzen Kroes,datorita nuantei tenului..foarte deschis…imi plac de fel nuantele de rosu-portocaliu pentru buze,dar toate sunt deosebite.

  4. Imi place combinatia de ruj & oja a lui Blake Lively; culoarea ojei este absolut superba, iar in privinta nuantei rujului, cred ca este singura pe care as purta-o dintre cele prezentate mai sus 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.