Revvolution and me!

0
2923

Eu chiar cred că Revvolution este cel mai tare program de remodelare corporală! Și să vă spun și de ce.

Am povestit de foarte multe ori despre problemele pe care le-am întâmpinat și lupta purtată cu kilogramele în plus. Pe scurt, să nu reiau toată povestea, m-am îngrășat îngrozitor în urma unui tratament cu hormoni. Îngrozitor înseamnă că era mai simplu să mă sari decât să mă ocolești. Îmi este și acum greu să cred că persoana care mă privește acum înapoi din oglindă este aceiași cu cea pe care o văd în pozele din perioada aia.

Am început să fac mult sport, să mănânc mai puțin, să mănânc la ore fixe, să merg pe jos mai mult și așa mai departe. După doi ani, rezultatele erau departe de ceea ce îmi doream eu. Am slăbit ceva, dar nu suficient. În schimb, am pus multă masă musculară și m-am super tonifiat.

Anul trecut am descoperit că am probleme cu tiroida și am primit hormoni. Mi s-a spus că o să și pierd în greutate, tiroida mea bolnavă fiind motivul pentru rezultatele mele nu foarte bune. Nu am slăbit.

Când am ajuns prima oară la Revvolution, eram deja extrem de frustrată. Când încerci totul, toși nutriționiștii, medicii, vracii și șamanii posibili, când iei la rând toate sălile de sport, alergi și singur de nebun și în grup organizat, când ajungi să ai drept cină doar gazonul vecinilor, nu îți mai pui prea multe speranțe că vrei reuși de data asta.

Dar am mers la Revvolution, l-am ascultat pe Vali Vasile, am făcut analize și am primit planul alimentar. Cu inima cât un purice.

Am început să merg la antrenamente fără să îmi pun prea multe speranțe în asta. Încercasem de toate. Aveam la fel de multe kilograme.

Antrenamentele Revvolution nu sunt ca nimic altceva încercat de mine până acum. Complexe, interesante, antrenante. Nu realizezi că te rup în două decât la final, când deja ești terminat și nu realizezi cum ai rezistat până la final.

Primul antrenament l-am făcut in decembrie, chiar înainte să plec în vacanță, un fel de test. Am reînceput antrenamentele în februarie, deci am mers la Revvolution cam o lună. M-am ținut de planul alimentar cât am putut de mult, am citit cele două cărți scrise de către Vali Vasile și am continuat cu mersul pe jos, urcatul scărilor și alergatul în parc.

Rezultatul? Nouă kilograme în minus. Da, ați citit bine. Am slăbit 9 kilograme într-o lună și puțin. Eu, cea care a slăbit un singur kilogram în trei luni de mers la antrenamente de 4-5 ori pe săptămână cu un an în urmă…

De ce a funcționat? Nu știu încă sigur. Știu doar că este pentru prima dată în mulți ani când îmi place de mine 🙂

Am să revin zilele următoare să vă povestesc mai multe despre program și despre cum a luat el ființă. Astăzi voiam doar să mă laud. M-am urcat pe cântar și sunt fericită tare 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.