Restaurant Scoici și Creveți, locul unde se mănâncă cele mai bune fructe de mare si burgeri dementiali

0
2151

 

Pe Calea Victoriei nr. 163 vei avea parte de o surpriză culinară așa cum nu ai mai înâlnit pana acum în Capitală: Restaurant Scoici și Creveți – un loc în care se mănâncă cele mai bune fructe de mare din oraș, porții pe săturate (ca să nu spun că sunt chiar foarte mari). Nu te îngrijora, aceste preparate sunt “friendly” cu silueta ta. Deși sunt consistente nu au multe calorii, iar abdomenul tău rămâne intact chiar și după ce ai “degustat” două-trei sortimente. Mănânci cât vrei, chiar cât vrei! Fără să ai regrete! Am început bine, nu-i așa? V-am spus eu că Restaurant Scoici și Creveți e o surpriză frumoasă!

Ce-ți recomand să încerci? Oh, asta-i într-adevăr greu pentru că toate-s bune și doar când mă gândesc la ele am apă-n gura. Poți începe cu Seafood Bag-ul, un preparat culinar destul de nou în România, ei fiind și primii care l-au introdus. E demențial, e plin de savoare. E așa cum vrei tu. Un mix incredibil de fructe de mare- crevetți, calamari, raci, scoici – plus legume și sosuri din America, pentru toate gusturile. Și cel mai mofturos gurmand își găsește savoarea preferată!

Daca vrei ceva mai caloric, poți cere cu încredere un burger. Cu halloumi, vită sau berbecuț, ce-ti face ție cu ochiul. Vin “la pachet” cu cartofi.

Și e musai să nu pleci de aici până nu încerci un desert – dacă adori ciocolata, sau îți place bezeaua ori preferi ceva cu vanilie… sigur chef-ul de aici a gândit un dulce și pentru tine.

Să nu mai spun de faptul că vei servi masa pe o terasă mare, înconjurată de verdeață. Cu greu te vei dezlipi din acest loc. Lipsește doar marea, în rest ai parte de toate acele emoții frumoase pe care le traiești pe Litoral – oferite de relaxare, de atmosferă, de preparatele unu și unu.

E bine de menționat și faptul că Restaurant Scoici și Creveți e ideal și pentru familii. Pe terasă, într-un colț, au și un loc special pentru cei mici cu tobogane și leagăne. Acestui loc nu-i lipsește nimic. Poate doar tu! Așa că, mergi și fă o vizită și apoi, te rog, să-mi spui cum a fost 😊

“Ne <hrănim> cu aprecierea oaspeților noștri. Ne place când îi vedem că au fost impresionați de ceea ce au avut în farfurie și revin la noi la scurt timp după prima vizită. Iar ca toate acestea să se întâmple acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu, nimic nu e lăsat la întâmplare. Am căutat să avem cei mai buni bucătari, folosim ingrediente de cea mai bună calitate și nu ne zgârcim la porții. Cine vine la noi mănâncă fructe de mare bine preparate, pe săturate. Și vă asigurăm că și toate celelalte surprize din meniul nostru sunt la fel de bune. Restaurant Scoici și Creveți e un loc pe care trebuie să îl vizitezi atunci când îți e foame sau când vrei să ai parte pur și simplu de puțin timp pentru tine ori când ai o întâlnire faină cu prietenii/colegii/familia. Vă așteptăm să ne treceți pragul”, a spus Vlad Moșteanu, managerul restaurantului.

Mie mi-a plăcut foarte mult. Au 5 stele din partea mea! Abia aștept să revin la ei și nu aveam cum să țin acest loc minunat doar pentru mine: Restaurant Scoici și Creveți – Calea Victoriei nr. 163.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.