Primăvara Mathilde – stil surprinzător de feminin

3
2815

Am ajuns anul trecut prima dată într-un magazin Mathilde, cel de pe Magheru, și am simțit de la început că voi pleca cu cel puțin o piesă de îmbrăcăminte de acolo. În fiecare colț, pe umerașe, se aflau tentații. O bluză vaporoasă, cu un imprimeu căruia nu-i puteam rezista, o rochie chic, dar cu un detaliu care să mă facă să o vreau în garderoba mea. Haine feminine, dar confortabile și cu broderii manuale, corieli asimetrice, un ceva extra care să mă facă să știu că ne vom potrivi la caracter.

Mathilde este un brand 100% românesc, autentic. Croielile hainelor urmează linia corpului, iar ineditul vine din combinațiile surprinzătoare de texturi și imprimeuri. Cu fiecare colecție invită femeile să-și descopere stilul personal, cu elemente retro, dar aduse într-un plan modern, urban și tineresc.

Modelele sunt feminine, dar asta nu înseamnă că în magazine sunt doar rochii, bluze vaporoase și fuste cloș. Piesele casual păstrează din feminitatea brandului. Hainele confortabile n-au fost parcă niciodată mai tentante, păstrându-și însă aerul chic.

Mathilde - Stil casual

Noula colecție de primăvară Mathilde pentru 2016 imprimă o stare de bine și de confort. Adevărate piese de rezistență în garderoba unei femei, rochiile și sacourile pot fi adaptate rapid unei ținute de birou. O ieșire din sfera „uniformelor” prin celebrarea stilului unic, personal.

Mathilde - Office Style

Urmând tendințele din modă în stilul propriu, Mathilde reușește să creeze inclusiv modele pentru ocazii speciale, haine ce nu doar că flatează silueta, dar fac femeia ce le îmbracă că devină centrul atenției. Și nu prin detalii extravagante, ci prin croieli excelente și combinații inedite de materiale.

Mathilde - Party Style

Mă bucură tare mult să descopăr că brandurile românești nu urmează trendurile-uniformă impuse de marii retaileri și ne oferă adevărate oaze de stil autentic. Și Mathilde cu siguranță este locul pe care trebuie să-l vizitați în căutarea acelor piese pe care le veți purta cu drag în sezoanele calde ce urmează. Iar dacă nu aveți un magazin în apropiere, nu vă faceți griji, puteți să faceți cumpărăturile liniștite și din magazinul online.

Pe voi ce vă face să vă îndrăgostiți de hainele pe care vi le cumărați? Detaliile, croiala, materialele?

3 COMENTARII

    • Eu am ochit un pardesiu în magazin – genul feminin și care e timeless ca model. Ah, și rochia ciocolatie din ultimul colaj. Tot mă gândesc unde s-o port și pe timpul zilei, cum s-o accesorizez, că-mi place mult de tot modelul. Și cu un brâu, arată magnific.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.