Pe locuri, fiți gata… START expresivitate!

49
4804

Mi s-a spus de atât de multe ori că sunt foarte expresivă încât o iau ca atare, fără să fiu de cele mai multe ori conștientă că fața mea trădează cele mai mici emoții și trăiri interioare. Interlocutorii mei văd imediat când îmi place ceva, când îmi displace, când mă concentrez asupra unui lucru sau când sunt pur și simplu tristă.
De-a lungul unei zile sunt cred că zeci, dacă nu sute de expresii pe care pielea mea le va exersa, de la cel mai subtil zâmbet, un pic într-o parte, la încruntare aprigă, atunci când ceva nu iese așa cum mi-aș dori eu.

Nu aș renunța niciodată la mutrițele pe care câteodată le fac doar ca să aduc un zâmbet pe fețele prietenelor mele. Atunci când cuvintele sunt de prisos sau pur și simplu nu le găsesc, vreau ca prietenele mele să știe că sunt îngrijorată și că trăiesc împreună cu ele poveștile lor. Nu aș vrea să scap de expresia mea de uimire atunci când ceva neașteptat se întâmplă. Pentru că fiecare micro și macro expresie aștern fără cuvinte pagini în povestea mea, de femeie.

Când mi s-a propus să-i fiu model pentru câteva ore lui Alex Gâlmeanu, ca manifest pentru expresivitate, n-am stat deloc-deloc pe gânduri. Pentru prima dată nu ar fi trebuit să stau frumos și studiat în fața obiectivului foto al unui profesionist, ci să fiu eu în toată…expresivitatea mea, cu mutre și strâmbături, cu încruntări, riduri și linii fine. Și iubesc fiecare dintre pozele rezultate, pentru că-s file rupte din viața mea de zi cu zi.

Ce mă ajută să-mi păstrez expresiile, pe care le prețuiesc atât de tare? Crema pentru conturul ochilor Volume Filler de la Eucerin. Ador faptul că are și SPF15 și se absoarbe rapid în piele, deși are o textură ceva mai bogată. Despre întreaga gamă de produse și despre ingredientele sale: magnolol, oligopeptide și acid hialuronic am mai vorbit, pe larg, AICI. O piele care își păstrează volumul își păstrează emoțiile, iar lupta cu îmbătrânirea este pe jumătate câștigată.

Eucerin Volume Filler

În cele 3 poze alese din serie sunt așa cum mă veți vedea cel mai des. Veselă, râzând de mama focului și un pic surprinsă. Este imaginea jovială pe care vreau să o păstrez cât mai mult timp, cea pe care o vreau întipărită în mintea celor care mă cunosc, atunci când se gândesc la mine. Nu-s perfectă, nu-mi doresc să fiu, dar vreau să transmit mereu o stare de bine celor din jurul meu.

Matrice_Iuliana Manea

Dacă vreți să încercați și voi gama Volume Filler, AICI găsiți un concurs mixt, și pentru cititoare, dar și pentru bloggeri.  Și azi vă dau și o temă „pentru acasă” – să vă exersați expresiile de veselie în fața oglinzii, poate chiar să încercați propriul vostru manifest pentru expresivitate, „on camera”.

49 COMENTARII

  1. Foarte tare colajul de 3 poze 😀 Ar trebui sa le scoti in format mare sa le asezi undeva in casa 🙂
    „În cele 3 poze alese din serie sunt așa cum mă veți vedea cel mai des. Veselă, răzând de mama focului și un pic surprinsă.” -> „un pic” ? :))) mie mi se pare un pic mai mult hihi esti foarte simpatica 🙂

    • Alex exte un profesionist și nu aveau cum să iasă altfel decât faine pozele, zic eu. Mai încearcă și sunt convinsă că-ți vor ieși și ție bine până la urmă 🙂

  2. Ai surprins foarte bine toate momentele de veselie, cele in care razi si in care esti surprinsa, cea din mijloc e preferata mea:)Ar trebui sa zambim mai mult zilnic..

  3. De cateva minute, de cand am terminat de citit postarea ta, stau in fata webcam-ului si ma stramb in toate felurile posibile, ca sa-mi testez expresivitatea. 😀 Ne-ai supus unui exercitiu frumos! 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.