25 de zile până la Crăciun

14
10298

Au mai rămas doar 25 de zile până la Crăciun. Adică mai puțin de o lună de zile să căutăm și să găsim cele mai interesante și inedite cadouri pentru toți cei dragi. Ce cadouri vă propun astăzi? Unele create manual, din hârtie, dar cu un design tare interesant și practic – genți Paper Concept.

Deși din hârtie, sunt suficient de rezistente pentru a putea fi purtate asemenea oricărei genți clasice și asta v-o spun prin prisma plicului pe care îl am și eu. Au căptușeală interioară și sunt tare încăpătoare și practice. Florența Necula este cea care le creează, așa că sunt cadouri cu personalitate și o poveste.

Sunt create manual, împăturind și legând ca într-un joc de puzzle fiecare bucățică de hârtie, ceea ce le face cadouri deosebite, mai ales pentru acele femei care apreciază ingeniozitatea și unicitatea. Se potrivesc ținutelor casual dar și celor elegante.

Genti din hartie Paper Concept

În plus, la Paper Concept am găsit modele atât de variate și interesante. Genți cu mânere din lemn și genți de purtat pe umăr, plicuri de diferite dimensiuni și portofele încăpătoare.

Plic si portofel Paper Concept

Pe lângă asta, și tiparele hârtiei folosite sunt tare interesante, de la imprimeuri cu ceas (cum am eu și cred că mi se potrivește de minune, având în vedere cât de mult mă plâng de timp), până la culori saturate și borduri de inspirație tradițională românească. Puteți vedea toate modelele și prețurile în magazinul Paper Concept de pe Breslo.

Plicuri Paper Concept

Pentru prietenele melomane imprimeul cu portative cu siguranță ar fi cea mai bună alegere. În shop-ul de pe Breslo găsiți toate modelele și tiparele.

Cadouri Craciun 2014 - Paper Concept

De menționat că sunt impermeabile și rezistă și la umiditate, așa că nu trebuie să vă faceți griji că sunt prea delicate. Într-adevăr, sunt accesorii de care trebuie să ai puțin mai multă grijă, însă femeile care apreciază astfel de cadouri cu siguranță știu și să le folosească încât să se bucure cât mai mult timp de ele.

Pe mine mă fascinează cel mai mult timpul petrecut pentru crearea unei astfel de genți și detaliile perfecte de care se bucură fiecare obiect Paper Concept. Vi le recomand cu drag pentru prietenele cele mai bune, cred că ar fi încântate de un asemenea accesoriu în garderobă.

14 COMENTARII

    • Rezistă la umiditate, că am purtat și eu plicul pe o ploaie ușurică și nu s-a întâmplat nimic sub umbrelă 🙂 Acum nu cred că rezistă la scufundat sub apă, dar ce geantă mai e la fel în cazul ăsta?

    • Hârtia este plastifiată, deci impermeabilă 🙂 Eu zic că ar trebui să le dai o șansă, dacă nu știi că este din hârtie ai putea jura că este pur și simplu lăcuită 🙂

  1. eu nu ma omor dupa gentile astea de hartie…in schimb imi plac la nebunie cele handmade crosetate, din materiale textile, personificate, haioase, cu diverse motive. asta e…de gustibus .:)

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.