Flori, inimi și iubire – Pandora Valentine’s 2016

0
1473

Sărbătoriți sau nu Valentine’s Day, inimioarele roz din colecția festivă de la Pandora tot o să vă facă să zâmbiți. Așa că puneți-vă ochelarii cu lentile trandafirii și afișați cel mai mare zâmbet, dragostea este în aer și ajunge pentru toată lumea.

Trandafiriul este una dintre noile „culori neutre”, iar colecția de sezon de la brandul meu preferat de bijuterii nu putea să nu fie marcată de culoarea fondantă a dragostei. Talismane sau inele, bijuteriile vibrante, decorate cu inimi și inspirate de data aceasta din pop-art sunt deja în magazine și așteaptă să fie purtate în concordanță cu propriul stil. 

Talismane inima - Pandora Valentine's 2016

Fiecare zi poate fi o sărbătoare dacă știi din ce unghi să privești fiecare întâmplare sau task al zilei. Iar să sărbătorești dragostea nu este ceva ce fac doar romanticii incurabili și nici o dovadă de slăbiciune. Iar bijuteriile Pandora din colecția Valentine’s sunt create tocmai pentru a sărbători sentimentele pe care le avem față de toți cei dragi. Argint, email, sticlă perfect finisată și pietre strălucitoare, piesele romantice înșiră noi momente pe brățara-poveste de la Pandora.

Valentine's 2016 - Pandora Romania

Forţa de transformare a inimii este reprezentată în noua seria Petale de Iubire. Natura și formele sale perfecte devine sursă de inspirație, iar frunzele în formă de inimă ale violetei capătă un farmec aparte, abordarea minimalistă arătând încă o dată talentul și nivelul înalt de meșteșug ale bijutierilor Pandora.

Iubirea face privirea să strălucească, iar acest lucru este transpus în noul talisman Inimi de Aur, cu decoraţiuni în formă de inimă ornamentate cu pietre sclipitoare şi inimi decupate. O promisiune de dragoste elegantă și prețioasă nu doar prin natura materialelor folosite, ci prin simbolul pe care îl poartă.

Pandora Valentine's 2016

Nu sunt cu adevărat o femeie romantică, în sensul că nu arborez permanent o aură boemă, însă îmi plac mult micile gesturi romantice. Le fac fără să aștept ceva în schimb, însă e normal că îmi place să fiu surprinsă la rândul meu. Iar soțul meu, după ani buni de conviețuire, pare că a înțeles asta.

Pandora Petale de Iubire - Valentine's 2016

Am câteva talismane inimă pe brățara mea Moments și n-aș zice deloc nu unuia noi. Iar de pe 5 februarie și până pe 14 februarie în magazinele Pandora toate bijuteriile cu inimi beneficiază de o ofertă specială. Alegeți 3 produse și plătiți doar două, iar cumpărăturile peste 499 lei primesc o cutie de bijuterii cadou. Ofertele de Valentine’s le găsiți AICI.

Care sunt cele trei bijuterii Pandora cu motivul inimii pe care voi le-ați alege?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.