Flori de nu-mă-uita și dalii în colecția de primăvară Pandora

4
2806

Ca în fiecare primăvară, Pandora face trimitere la feminitate și poezie cu noua colecție de bijuterii. În 2016 ne bucurăm de bijuteriile finisate manual cu motive florale în nuanțe pastelate, iar modelele geometrice se îmbină perfect cu pastelurile diafane, într-un stil minimalist.

Creații minimaliste, detalii delicate și tăieturi inovatoare ale pietrelor, toate în texturi strălucitoare. Pietrele de zirconiu cubic aduc pete de culoare și îmbodobesc delicat degetele, prin inele în forme îndrăznețe. Lumina este captată și reflectată prin tăieturi și slefuiri ale pietrelor, invitând parcă razele de soare să se joace de-a prinselea.

Pasteluri delicate - margarete - Pandora Primavara 2016

Daliile sunt aici, colorate în email roz-pastel, cât să ne încânte și să ne împodobească elegant ținutele. Inelele Picături Poetice aduc textura picăturilor de ploaie ce dansează pe petalele și frunzele florilor pe degete. Pete de culoare proaspătă, cupole lucioase ce amintesc de strălucirea bobocilor de flori. Fețele tăiate sub formă de tablă de șah și vârfurile rotunjite ale pietrelor creează iluzia de adâncime și oferă extra-strălucire, asemenea unui ochi de apă.

Inele picaturi poetice - talismane si cercei dalie - Pandora Spring 2016

O explozie florală dispusă în grafisme. Dantelării elaborate inspirate de estetica și farmecul broderiei anglaise. Margaretele sunt motivul floral principal in bijuteriile Pandora inspirate de dantelă.

Flori si motive geometrice - Pandora Primavara 2016

Noua floare adăugată colecției este cea de Nu-mă-uita. Micro-printuri florale și modele dantelate adaptate în bijuterii contemporane, cu interpretări unice. Un nou mod de a transpune amintiri prețioase în bijuterii delicate, inspirate de natură. Decoruri elaborate, în care florile par că prind viață, captând lumina. Reflexiile luminoase ale pietrelor de zirconiu cubic violet sunt accentuate de liniile de pietre strălucitoare. Cercei stud eleganți, distanțiere și un inel lat, cu design dantelat și elaborat. O colecție lucrată cu finețea caracteristică Pandora.

Pandora Flori de Nu-ma-Uita

Prima mea brățară Moments este finalizată. O poveste ce s-a țesut în aproape trei ani, marcând schimbarea prefixului în 3. Și pe brățară am adunat nu doar momente, ci și dorințe încă rămase neînplinite, ca un memento al faptului că lucrurile vin atunci când crezi în ele, dar și când depui eforturi să se întâmple.

Aștept un moment potrivit să țes o nouă poveste pe o brățară Moments. Pentru mine Pandora este mai mult decât un trend, nu sunt doar bijuterii la modă, menite a accesoriza ținute fashion, ci un mod de a purta cu mine, zilnic, frânturi de viață.

Câte dintre voi au început o poveste Pandora? Și câte dintre voi ați încheiat o filă din poveste până acum?

4 COMENTARII

  1. Din pacate eu nu am inca o bratara Pandora asa ca pastrez momentele importante in suflet, in albume si in talismane pe care le port cu mine mereu. Dar o sa-mi iau si eu o bratara Pandora, poate cand implinesc 40 de ani, mai sunt 3 ani pana atunci.

    • Momentele importante și frumoase sunt mereu cu noi, într-un fel sau altul. E mai ușor să le ții socoteala cu o brățară, cel puțin pentru mine. E ca-n poveste: „Înșir-te, mărgăritar…” 🙂
      Eu am primit-o pe-a mea când am împlinit 30. A fost un moment frumos, dar cred că poți alege oricare altul important pentru tine să începi povestea ta Pandora 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.