14 zile până la Crăciun

5
2267

Începe cu adevărat numărătoarea inversă, mai sunt doar 2 săptămâni până la Crăciun. Verificați și reverificați listele, planificați sesiunile de cumpărături și organizați un raft unde puteți vedea cadourile pregătite dintr-o singură privire. Din experiență, vă spun că ajută să vă organizați și cu ambalatul pachetelor, la final.

Pentru că despre Elizabeth Arden nu am vorbit prea mult în 4 ani, dar brandul s-a întors acum și cu gama de îngrijire pe piața românească, astăzi vă prezint opțiunile pe care le avem în pachete de sărbătoare în magazinele Douglas. Seturile tocmai ce au venit sau urmează să vină în câteva zile pe rafturile magazinelor, așa că vedeți ce vă înspiră.

Setul Eight Hour Cream este unul de bază pentru îngrijire. Destinat îngrijirii buzelor, mâinilor și tenului, setul conține produse care sunt bestseller de ani de zile la Elizabeth Arden. Sunt formule eficiente, iubite în întreaga lume de femei, mai ales pe timp de iarnă, când pielea are nevoie și de protecție, nu numai de îngrijire. Pachetul conține cremă protectoare pentru ten (50ml), balsam de buze (14,8 ml) și cremă de mâini (30ml). Prețul său este de 216 lei.

Cadou Eight Hour Cream - Elizabeth Arden

Dacă pachetul de mai sus este destinat îngrijirii de bază, cel pe care vi-l prezint mai jos este unul pentru îngrijirea tenului. Setul Visible Difference este adresat pielii uscate și conține 4 pași de îngrijire – curățare, tonifiere, tratament și hidratare. Costă 202 lei și va fi apreciat de o femeie de orice vârstă.

Cadou Visible Difference Elizabeth Arden Craciun 2014

Dacă preferați cadourile parfumate, atunci aflați că în magazinele Douglas găsiți și setul cu parfumul Untold. Pe lângă parfumul de 50ml în pachet se găsește și crema de corp (100ml) și o miniatură de parfum de 5ml. Prețul acestui pachet este de 283 de lei.

 Elizabeth Arden cadou Untold Craciun 2014

Nu uitați că astăzi, 11 decembrie, este ultima zi în care vă puteți înscrie la concursul de AICI. Mă gândesc că și vouă v-ar plăcea să aveți parfumul cadou sub brad, de sărbători, nu?

5 COMENTARII

  1. Am reusit sa ma incriu pe jum..am dat ok la ” am vizitat” si nu se accepta..oricum,sper…imi placemult sticla,cred ca si aroma e wow…

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.