Oferă de sărbători un zâmbet sănătos cadou!

2
3525

O să vi se pară un cadou probabil mai dificil de oferit, însă dacă vă gândiți bine, sunt o mulțime de persoane în jurul vostru care ar accepta cu bucurie darul pe care vi-l propun astăzi. Mai exact, un voucher pentru servicii de stomatologie, la clinica la care merg și eu de un an, LLL Dental.

Însă o să vă spun cui mi se pare mie că un astfel de cadou s-ar potrivi și sunt convinsă că ar fi foarte bine primit. În primul rând, părinților. Nu știu alții cum sunt, dar ai mei se lasă rugați și rugați să aibă grijă de sănătatea lor și au ajuns de multe ori pe scaunul medicului stomatolog în situații de urgență, în loc să primească doar un fel de certificat de bună purtare. Și ei cu siguranță nu s-ar gândi să-și ofere un astfel de cadou, important pentru sănătatea lor.

Voucher LLL Dental

Soțului, soției, ba chiar cumnatei și rudelor foarte apropiate. Cele care la fel, pun nevoile celorlalți înaintea nevoilor lor și găsesc mereu motive să se neglijeze. Știu sigur că soțul meu ar aprecia foarte mult un astfel de cadou, mai mult decât să spunem un gadget. Cu siguranță mai mult decât o geacă sau un pulover nou.

Copiilor și adolescenților, chiar dacă nu ar fi foarte încântați. Este important ca educația pentru sănătatea dinților să înceapă cât mai devreme. Chiar dacă nu au probleme grave, care să necesite tratamente costisitoare, pot folosi voucherul pentru detartraj, poate chiar albire profesională sau tratarea unor carii minore. Educația dentară începe în cabinetul stomatologic, după cum v-am spus încă de la începutul seriei de articole pe tema aceasta.

Voucherul are valoarea de 1000 de lei și are și o reducere – se plătesc doar 840 de lei. Pagina de oferte o găsiți AICI.

De ce LLL Dental? Pentru că am încredere completă în echipa de medici și chiar am avut grijă să-i transmit toată admirația mea domnului doctor Lupașcu. Mă simt atât de bine încă de când trec pragul clinicii, întotdeauna sunt primită cu un zâmbet și o vorbă de încurajare atunci când declar că sunt obosită, încât sunt momente când trecând prin zonă îmi vine să intru doar să salut, așa de dragi mi-au devenit toți.

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.