Nuba Cafe, noul meu loc preferat din București!

1
5398

Dacă cineva mi-ar fi recomandat să merg și să mănânc la Nuba Cafe, nu aș fi crezut niciodată că voi descoperi acolo cele mai bune deep fried fructe de mare pe care le-am mâncat în viața mea. În mintea mea, Nuba Cafe era un loc cu prăjituri delicioase și atmosferă drăguță, perfectă pentru o după amiază de ieșit. Și cam atât.

Sâmbătă seara, însă, am fost plăcut surprinsă să descopăr că mă înșelam foarte tare. Am comandat Rock Shrimp Tempura și Deep Fried Seafood. Nu am cuvinte suficiente să laud îndeajuns ambele feluri.

Creveții, pregătiți perfect, erau acompaniați de un sos ușor picant, exact atât cât trebuie, pentru a te bucura de iuțeală dar și pentru a simți în continuare compoziția sosului dar și gustul felului de mâncare. Așezați frumos pe un pat de frunze de salată cu castraveți și avocado, împreună cu sosul picant, au fost cei mai buni creveți tempura pe care eu i-am mâncat. Un gust echilibrat, picant și răcoros în același timp. Regret că pozele nu au gust și miros, ca să înțelegeți despre ce vorbesc.

Pot spune, cu mâna pe inimă, că nu voiam să se termine fructele de mare din farfurie. Încercam să îmi dau seama ce îmi place mai mult, fără prea multe șanse de izbândă. Scoici, creveți, caracatiță baby, calamar și caracatiță, deep fried, cu super sos și salată.

Am băut aperol spritz, una dintre băuturile mele preferate, și am încheiat escapada la Nuba Cafe cu o prăjitură cu fistic. Am un singur cuvânt – PERFECȚIUNE!

Nuba Cafe a urcat imediat în topul locurilor mele cu mâncare bună. Și când mă gândesc că l-am evitat așa de multă vreme…Dacă nu știți unde îmi petrec eu serile de vineri și sâmbătă, acum ați aflat. Cred că ar trebui să îi notific pe cei de la Nuba Cafe să își facă rezerve serioase de Creveți Tempura și Deep Fried Seafood. Nu de alta dar am gânduri serioase :))))

P.S.: Dacă vreți să vedeți ce alte feluri de mâncare au în meniu, cum arată locația sau orice alte informații, vă las un link către pagina lor de facebook.

pe curând,

Raluca

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.