Noutăți exclusive Sephora Summer 2016

28
4935

Sephora și-a prezentat ieri colecțiile de vară în avanpremieră. Voiam să intru live de la eveniment, însă aplicația nu a vrut să mă lase deloc să fac asta. Așa că dacă ieri am recurs la un artificiu și v-am arătat prin filmulețe scurte ceea ce descopeream și eu atunci, pe loc. Le găsiți AICI.

Am făcut și poze, așa că putem să discutăm mai pe larg despre produse. Ca și informație, unele dintre ele se regăsesc deja la rafturi (voi încerca să specific ce produse), altele urmează să apară treptat, de la finalul lunii mai și până în luna iunie. Unele produse vor fi în ediție limitată și one-shot-only, adică după ce se termină cantitatea prezentă la raft stocurile nu vor mai fi reînnoite. La fel, voi încerca să vă semnalizez aceste produse, ca în cazul în care vi le doriți foarte mult să nu le ratați. O să fie un articol lung și plin de fotografii, așa că luați-vă o pauză mai lunguță dacă vreți să-l parcurgeți pe tot.

De reținut că la astfel de evenimente Sephora nu prezintă toate mărcile, ci doar brandurile proprii și cele exclusive. Pe celelalte va trebui să le descoperim în magazine.

Ne așteaptă o vară destul de colorată în magazine și nu lipsesc produsele bronzante, nuanțe și texturi noi de ruj, dar și produse care să ne facă machiajul mai ușor. Noile eyelinere au capace speciale pentru a fi puse pe degete. O să vă vorbesc despre ele cât de curând, pentru că am venit din Franța cu unul dintre ele, erau noutate deja la ei.

Palete filter si bronze Sephora Summer 2016

Paletele Filter pentru machiajul ochilor sunt inspirate din viața socială actuală și mimează efectele pe care le obținem cu filtrele de pe Instagram. Fiecare paletă conține și nuanțe bestseller, dar și nuanțe noi, disponibile doar în acestea.

Sunbleached Filter are nuanțe calde, aurii

Sephora Filter Eye Palette Sunbleached - Summer 2016

Overcarst Filter are nuanțe reci.

Overcast Filter Eye Palette - Sephora Summer 2016

Multe nuanțe noi de ruj în colecția Sephora, dar și linerele despre care vă povesteam. Puteți vedea ambalajul diferit de cel clasic în fotografia de mai jos.

Rujuri noi vara 2016 - Sephora Summer 2016

Sephora pare să se fi inspirat din trend-ul corean în continuare și avem rujuri și farduri de obraz cushion, foarte interesante. Aveți mai jos și swatch-urile nuanțelor de ruj.

Wonderful Cushion Lip - Sephora Summer 2016

Rujuri Wonderful Cushion Sephora Summer 2016

Swatch Wonderful Cushion lip - Sephora 2016

Avem și farduri de obraz în varianta cushion, plus un iluminator.

Wonderful Cushion Blush - Sephora Summer 2016

Benefit a lansat deja noile produse Hoola pentru ten și corp. Geluri bronzante în completarea fardului bronzant mat Hoola, îndrăgit în întreaga lume.

Hoola - produse noi pentru bronzare Benefit - Summer 2016

Matte Rescue, noul produs matifiant din gama PoreFessional este și el deja la rafturi, alături de masca Instant Whipeout.

Benefit PoreFessional Matte Rescue - gel matifiant - Sephora Summer 2016

Ce va ajunge în curând la rafturi este paleta de farduri Cheekathon. O colecție de farduri full-size – Dandelion, Hoola, Coralista, Rockateur și Dallas. Paleta va fi ediție limitată și va costa aproximativ 300 de lei din calculele mele. Adică prețul a două farduri de obraz pentru 5. Luați în calcul că toate fardurile sunt full size, nu sunt cantități mai mici și mai ales că Dandelion este scos din portofoliul Benefit (rămâne doar pentru piața din Asia). Așa că dacă sunteți fanele Dandelion (eu sunt, este cel mai fain fard de obraz satinat roz pentru ten deschis!), ar fi o investiție excelentă. Toate fardurile din această paletă sunt best-sellers și vă garantez că le veți folosi pe toate.

Paleta Benefit Cheekathon - Sephora Summer 2016

Too Faced a lansat deja și găsiți în magazine paleta Cocoa Contour, cu farduri mate și iluminatoare.

Too Faced Cocoa Contour Palette - Sephora Summer 2016

Pe lângă aceasta, lansează un fard de obraz nou Sweethearts Blush – Sparkling Bellini – și un fard bronzant Sweethearts Bronzer.

Too Faced Sweethearts Bronzer - Summer 2016

Too Faced Sweethearts Blush - Sparkling Bellini - Sephora Summer 2016

Better Than Sex Mascara va apărea și în varianta waterproof. Și deși în video am crezut că Melt-Off este o nouă mascara, de fapt vorbim de un demachiant pentru mascara, cu aplicator pensulă. Am fotografiat-o mai jos ca să vedeți exact ce și cum.

Too Faced Better Than Sex Mascara - Waterproof - Summer 2016

Mie mi se pare produsul ideal atunci când transformați des un machiaj de zi într-unul de seară și vreți să schimbați și mascara fără să trebuiască să retușați și fardul de pleoape.

Too Faced Mascara Melt-Off - Sephora Summer 2016

Și tentația tentațiilor, paleta care m-a cucerit de la prima vedere pe Instagram și cea care s-a vândut din prima zi pe site-ul Too Faced – Sweet Peach.

De remarcat că această paletă va fi one-shot-only, așa că atunci când apare, dacă și voi v-o doriți, nu stați deloc pe gânduri. Am nenumărate palete, nu mă pot plânge că-mi lipsește ceva, dar are un cântec de sirenă paletuța asta, ceva de speriat. Mi se pare excelentă pentru ochii deschiși la culoare, miroase a piersică și este incredibil de practică în călătorii, fiind protejată de o carcasă metalică. Va apărea la final de mai, început de iunie. Fiind asemănătoare cu paletele Chocolate ca și format, probabil va avea un preț de aproximativ 200 de lei.

Too Faced Sweet Peach Palette - Sephora Summer 2016 Sweet Peach Too Faced - Sephora Summer 2016 Too Faced Sweet Peach Palette - Sephora 2016 Too Faced Sweet Peach Sephora Summer 2016

Givenchy aduce colecția de machiaj La Revelation Originelle, cu nuanțe diafane. Pata de culoare este pusă pe pleoape, unde fardurile cremă sunt galben mat și bleu ciel sidefat.

Givenchy La Revelation Originelle - Sephora Summer 2016

Givenchy La Revelation Originelle Ombre Couture Sephora Summer 2016

Oja este roz pal, iar în privința buzelor îngrijirea este de bază – un stick scrub și un balsam de buze ușor colorat, ce evidențiază nuanța naturală.

Givenchy La Revelation Originelle - Sephora Summer 2016 - oja, scrub si balsam de buze

Surpriza vine de la Kohl Couture Waterproof, creioane mecanice în nuanțe surprinzătoare. Puteți vedea și swatch-urile mai jos.

Givenchy Khol Couture Waterproof - Sephora Summer 2016

Swatch Givenchy Kohl Couture Waterproof - Sephora Summer 2016

Ce vă pot spune este că am plecat cu mâna așa acasă, cu un cardigan deasupra. Și nu doar că liniile nu s-au întins, dar mi-a fost dificil să le șterg. Deci rezistență excelentă.

Dacă sunteți fane Noir Couture, să știți că noile ediții de colecție sunt disponibile deja în magazine.

Mascara Noir Couture - editie de colectie

MUFE lansează creioanele Aqua XL, creioane contur pentru ochi rezistente la apă. Culorile sunt pentru toate gusturile, de la cele mai intense și vibrante la cele potrivite pentru un machiaj de zi.

MUFE Aqua XL - Creion waterproof

Mascara Excessive Lash însă mi-a atras mai mult atenția, pentru că periuța este îngustă și formula conține două tipuri de fibre.

Periuta mascara MUFE Excessive Lash

Urban Decay, proaspăt lansat pe piața noastră, aduce și noutăți cât de curând.

Urban Decay - noutati vara 2016 - Sephora Summer 2016

Paleta XX Vice Reloaded, de exemplu. Nuanțe perfect pentru o pasionată de machiaj, într-o paletă suficient de mare cât să satisfacă o gamă variată de nevoi de machiaj.

Urban Decay Vice XX Reloaded - Sephora Summer 2016

Urban Decay XX Vice Reloaded

Iluminatoarele Aura, Sin și Fireball sunt însă cele care mi-au atras mai mult atenția.

Urban Decay - iluminatoare - Aura - Sin - Fireball - Summer 2016 Sephora

Pentru cele care caută un machiaj ușor al tenului pentru vară și cu ceva factor de protecție (SPF20), Naked Skin One&Done Hybrid Complexion Perfector s-ar putea să fie exact ceea ce le trebuie.

Urban Decay Naked Skin One & Done - Hybrid Complexion Perfector - Sephora Summer 2016

Beautyblender aduce BeautyBlusher în România, un burete de machiaj cu textură specială pentru aplicarea fardului de obraz. Sunt tare-tare curioasă cum este și cum sunt fană Beautyblender, intră și el pe lista mea de cumpărături.

Beautyblender Beauty Blusher - burete de machiaj Sephora Summer 2016

Începem pregătirile pentru costumele de baie, iar Cellu-Cup ajung la timp să ne ajute să scăpăm de pielea cu aspect de coajă de portocală. Despre Cellu-Cup am scris în trecut, AICI, pentru că deja am testat dispozitivul acesta.

Noutate Sephora - Cellu-Cup

Iar călătoriile devin mai „ușoare” cu noi produse beauty-to-go marca Sephora.

Beauty-to-go Sephora Summer 2016

Trecem la partea de îngrijire a pielii, unde avem și ceva surprize tare plăcute.

Clarisonic vine pe piață cu noul dispozitiv Smart Profile, care promite o curățare de 11 ori mai bună decât cu doar cu mâinile. Cu funcție turbo, dispozitivul poate fi folosit pe ten și pe corp cu periile speciale. În plus, chip-ul ce se află nu doar în suportul periei, ci și integrat în fiecare perie, identifică nevoile specifice ale fiecărei zone și modifică viteza de curățare în consecință. Mă gândesc de vreo jumătate de an la investiția într-o perie Clarisonic pentru corp și…bugetul meu cred că se va duce într-un final și în această direcție. Pur și simplu iubesc peria Mia2!

Clarisoni Smart Profile - Sephora Summer 2016

Glamglow lansează o nouă mască – Gravity Mud.

Glamglow Gravity Mud - Sephora Summer 2016

Luăm suplimente alimentare cu vitamine pentru păr și piele, dar dacă am putea supune direct pielea la un astfel de regim? Dr. Brandt lansează Power Dose C și Power Dose D, vitamine concentrate pentru piele, pe care le putem amesteca în crema de îngrijire pentru un boost de vitamine.

Dr. Brandt Power Dose D

Dr. Brandt - Power Dose C

Poate încă nu ați aflat, însă La Mer s-a lansat de curând în România. Exclusiv în Sephora din Băneasa Shoping City în offline, dar și online în magazinul Sephora, produsele pot fi achiziționate acum din România.

La Mer Romania 2

La Mer Romania 1

La Mer Romania 3

La Mer Romania 4

Lancaster lansează nu doar produse noi pentru obținerea bronzului fără soare, însă oferă un adevărat sistem pentru obținerea celor mai bune rezultate. Cum sună un autobronzant de folosit sub duș? Mie îmi sună a fără pete, sinceră să fiu.

Lancaster Self Tan System - Sephora Summer 2016

În plus, vara aceasta vom găsi un ulei uscat pentru optimizarea bronzării cu SPF50.

Lancaster Dry Oil Fast Tan Optimizer SPF50 - Sephora Summer 2016

Și un spray pentru protecția părului în soare.

Lancaster Sun Beauty Hair - spray protector pentru par - Sephora Summer 2016

Murad vine cu o nouă gamă de îngrijire a pielii – Collagen Support.

Murad Collagen Suport - Body Range - Sephora Summer 2016

Iar pentru ten, Ivisiblur Perfecting Shield cu SPF30. Un produs care va ajunge în România în ediție limitată în luna iunie, dacă nu mă înșel. One-shot-only, așa că dacă vi-l doriți…e cazul să-l pândiți.

Murad Invisiblur Perfecting Shield SPF30 - Sephora Summer 2016

Vita Liberata a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite branduri de autobronzante și nu știu o persoană care să fi folosit produsele și să nu le iubească.

Vita Liberata - autobronzante Sephora Summer 2016

În vara 2016 lansează două noi produse – un ulei autobronzant cu ulei de marula, cel mai uscat ulei disponibil în acest moment.

Vita Liberata - Noutati Sephora 2016 - Marula Oil Self Tanning Oil

Și un ser pentru ten cu ajutorul căruia putem obține acel glow de invidiat, dar obținem și îngrijire anti-aging. Magic, nu?

Vita Liberata Self Tanning Anti-age Serum - Sephora Summer 2016

Rexaline lansează produse ce promit hiper hidratare. Mă bucur mult că începem să înțelegem cât de importantă este hidratarea pielii pentru a o păstra frumoasă și sănătoasă. Un concentrat și un produs cu SPF20.

Noutati Rexaline Sephora 2016

Iar StriVectin lansează o cremă regeneratoare multiperformantă, cu pantentul lor NIA114 cu niacinamide.

Strivectin Multi-Action Restorative Cream - noutate Sephora 2016

Supriza mea de proporții am lăsat-o pe final. Vă jur că acum două săptămâni citeam review-uri pentru măștile Eggpore de la Tony Moly și admiram ambalajele kawaii. Brand corean, nu avea cum să nu fie atât de simpatic când vine vorba de ambalaje. Și cred că știți deja că din Asia vin toate trend-urile pe îngrijirea pielii de câțiva ani de zile, deci măștile și produsele pentru ten au promisiuni frumoase și în general le și respectă.

Produse de ingrijire Tony Moly - Sephora Summer 2016

Serios acum, nu v-ați dori o armată de ursuleți panda pe noptiera voastră? Sau să aveți cel mai simpatic balsam de buze dintre toate prietenele, într-un ambalaj fruct? Dar o cremă de mâini care arată ca o banană?

Tony Moly - Sephora Summer 2016 - panda bears

Balsam de buze si crema de maini Tony Moly - Sephora Summer 2016

Măștile Eggpore sunt foarte lăudate și sunt pe lista mea de „vreau!”.

Tony Moli Egg Pore masti pentru ten - Sephora Summer 2016

Pe partea de parfumerie Sephora va avea două ediții limitate Givenchy – Jardin Precieux și parfumul în ediție aniversară Ange ou Demon.

Givenchy Ange ou Demon - Secret de parfum - editie aniversara 10 ani Givenchy Jardin Precieux - parfum exclusivitate Sephora 2016

Cam acestea au fost noutățile exclusive de vară Sephora, pe care le așteptăm în magazine pe rând, începând cu luna mai. Sper să fi avut răbdare să citiți până la capăt.

Sunt tare curioasă care sunt tentațiile voastre dintre ce v-am prezentat.

28 COMENTARII

 1. Jules, vrei sa fac atac de cord sigur… Nu ma mai opresc din privit pozele si salivat!! Nici n-as stii ce ma atrage cel mai mult, cu siguranta toate!

 2. Tony Moly in Romania!? La mine cel putin, Eggpore si-a facut treaba si este mult prea greu sa rezisti la ambalaje :)) O gramada de noutati Spehora, d-abia astept sa ajunga in magazine:)

  • Yes, yes! Și eu am rămas mega-încântată când am văzut, am și speriat-o, cred, pe fata de la stand, cu entuziasmul meu. Și pe mine tot Eggpore mă tentează cel mai tare, de-abia aștept să apară în magazine. Nici nu cred că am întrebat când, așa eram de OMG-OMG :))

 3. Ma tenteaza autobronzantul , parfumul, rimelul, blush etc…..era mai usor sa ne intrebi ce anume nu ne tenteaza. La intrebarea ce ne-am dori din lista, imi vine sa dau copy – paste 💖💖💖

 4. Ce-mi place paleta Sweet Peach de la Too Faced. O vanez de multa vreme, dar e intotdeauna out of stock. Ma bucur enorm ca-l vor aduce si la noi sper ca va fi si in magazinele din Cluj-Napoca. Am paleta de craciun de la Too Faced si paleta Chocolate Bar si este preferata mea asa ca trebuie sa cumpar si paleta Sweet Peach.

  • Locuiești într-o zonă în care deja a apărut, să înțeleg. În State de exemplu este exclusivitate Ulta și pe site-ul Too Faced.
   Și eu de-abia aștept să apară, am antenuțele întinse, cum prind de veste anunț pe pagină 🙂
   Uită-te și la Chocolate Bon Bons, mi se pare o paletă bună, cu un pic de culoare pe lângă neutre. Și eu sunt surprinsă de evoluția faină pe care o au pe fardurile de pleoape.

   • Nu eu locuiesc in SUA ci un prieten si de aceea ma uit pe site-ul Sephora, Too Faced si Ulta 🙂 Abia aștept sa anunți pe pagina ca a apărut. Paleta chocolate bon bons îmi place foarte mult dar paleta Sweet Peach mi se pare si mai bun si nu pot justifica sa le cumpăr pe amândouă. Si așa am renunțat la paleta Urban Decay Gwen Stefani. Mi sa părut foarte fain dar pe urma au ieșit cei de la Too Faced cu paleta Sweet Peach. Mai este o paleta care îmi place foarte mult cel de la Urban Decay Alice through the Looking Glass collection. Are niște culori fenomenale si va apărea in mai

    • Nu știu dacă în US mai apare, chiar vorbeam cu reprezentanta Too Faced din România că a avut atât de mare succes acolo.
     Paleta de blush-uri Gwen Stefani a meritat din plin investiția pentru mine, la cea de farduri nu am poftit așa de tare.
     Nu sunt sigură dacă apare colecția Alice through the looking glass la noi, nu a fost prezentată la evenimentul pentru colecțiile de vară, dar este posibil ca la noi să apară poate în toamnă și de-asta.

 5. doamne,Iuliana,cate firme,cate produse,cate noutati,ma uit si nu-mi vine a crede.
  si cand vad cata lume stie despre nume,culori,palete si ce „nebunie” este…nu stiu unde sa ma pozitionez..de partea celor care vor si nu stiu cate nu vor,ori mai bine …trec pe langa magazin:))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.