Noua ambasadoare Max Factor: Marilyn Monroe

13
2325

Prima veste importantă a anului vine de la Max Factor. Pentru că transformarea Normei Jeane în Marilyn Monroe, icon global al frumuseții, a fost făcută de domnul Max Factor, brandul anunță reîntoarcerea ei ca amabasador onorific.

Anul 2015 marchează aniversarea a 80 de ani de când Max Factor Junior a deschis ușile studioului său de machiaj de la Hollywood, punându-și amprenta asupra felului în care actorii erau văzuți de către public. Cea mai mare transformare a tuturor timpurilor? Norma Jeane, care a intrat la sfârșitul anilor ’40 în studio ca brunetă și a ieșit o blondă platinată, devenind simbolul atracției unei generații.

Astăzi, după ce oficial sezonul „glitz and glamour” s-a încheiat, Max Factor anunță o nouă ambasadoare glamour pentru a inspira femei din toată lumea să înceeapă o transformare personală. La început de an, pentru că aceasta este perioada în care suntem deschiși mai mult decât oricând noilor posibilități.

Pat McGrath, Max Factor Global Creative Design Director: “Marilyn a făcut din buzele roșii senzuale, pielea perfectă și ochii conturați dramatic cel mai faimos beauty look al anilor „40 și este un look care continuă să domine industria de frumusețe și modă. Este look-ul suprem care definește zona glamour, nimic altceva nu se compară cu el.”

Cu produsele și tehnicile potrivite orice femeie poate să-și pună în evidență trăsăturile cheie, ajungând la transformarea pe care și-o dorește. Iar Max Factor promite ca în curând să vină cu un îndemn pentru toate femeile.

Credit foto:
Rights of publicity and personal rights. The estate of Marilyn Monroe. LLC© marilynmonroe.com.
Norma Jeane image: Photo Bernard of Hollywood ©2015 Renaissance Road Inc.
Marilyn Monroe image: ©2015 Archive Images. MH Greene 2013. J Greene.

13 COMENTARII

 1. I love Max Factor ..si cu asta am zis tot. Chiar daca ( dupa umila mea parere) nu a excelat ca actrita…trebuie sa recunosc faima lui MM.A avut acel „quelque chose” unic.Fara sa fie o silfida, fara sa aiba 1, 80 , etc etc. A avut o senzualitate aparte , o feminitate absoluta,..pe care cu greu o mai regasesti astazi. Nici nu se putea alegere mai buna !!! 🙂

  • Probabil 🙂 Marilyn nu se mulează pe standardele actuale de frumusețe. Dar poate standardele actuale au nevoie de actualizare. Cert e că vor exista tot timpul controverse 🙂

 2. Consider ca look-ul pe care ea il adopta este similar cu „the little black dress” – te scoate din orice situatie cand nu stii ce sa porti.
  Sunt curioasa in privinta parului..Vom vedea mai multe doamne/domnisoare blonde? :)) ahhh si cu alunita in zona gurii? 😀

  • Să știi că look-ul lui Marilyn, deși pare simplu, e destul de complicat de recreat. Vorbesc de ochi aici. Sunt create niște umbre din fard, în zona de sub ochi, special pentru a imita umbra genelor și a le face să pară mult mai dese și mai lungi decât sunt de fapt. Plus creion alb. E un look foarte atent studiat, știa foarte bine Mr. Max Factor Jr. ce face 🙂
   Uhm, păr blond? De ce nu? Și vopseaua de păr a devenit din ce în ce mai puțin nocivă pentru păr și există soluții mult mai sigure pentru obținerea blondului dorit. Cu alunița nu cred. Adică nu cred că mai crede cineva în ele ca fiind „beauty marks”.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.