[Nou la cinema] – Baywatch

0
1824

Costume de plajă roșii pe corpuri super atletice, alergare slow motion, plajă, ocean, salvări de la înec, situații limită și mult umor. Da, despre Baywatch este vorba, care apare pe ecrane începând cu 2 iunie 2017.

Când un nou recrut, arătos și impertinent (Zach Efron), se alătură echipei de salvamari condusă de Mitch Buchannon (Dwayne Johnson), căruia-i place să facă lucrurile ca la manual, ies scântei! Vrând, nevrând, cei doi vor lucra cot la cot când descoperă un complot criminal care amenință viitorul plajei lor.

Incredibil dar Baywatch nu este doar despre alergare sexy pe plaja, nu ca asta m-ar fi deranjat prea tare și nu aș fi stat două ore țintuită pe scaune privind la corpurile perfecte costumele de baie roșii fețele perfecte ale salvamarilor. Cu siguranța aș fi stat acolo cuminte și aș fi privit cum aleargă de la o salvare la alta, de la un post la altul sau de pe plaja la magazin să își cumpere cafea. Da, fix atât de superficială sunt 🙂

Din fericire însă, nu este cazul, iar Baywatch este un film de acțiune, plin de umor și situații limită, cu personaje complexe și răsturnări de situație. Exact ce te-ai aștepta de la The Rock.

Alăturarea lui Zach Efron cu The Rock mi se pare curajoasă și nu pot spune că mi s-a părut foarte fericită. Asta până ce am văzut filmul. Au făcut o echipă foarte bună iar rezultatul este neașteptat.

Dacă până acum îți doreai să vezi Baywatch pentru salvamari, alergări pe plaja și altele din același spectru, poți cumpăra bilete pentru film în sine, pentru poveste și acțiune. Chiar este un film de văzut, foarte bine realizat și cu substanță. Corpurile bine lucrate, costumele de baie și alergarea slow motion sunt doar bonus.

Vă las mai jos trailerul Baywatch și vă provoc să îmi spuneți în comentarii ce părere aveți. Despre trailer sau despre film 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.