Hidratarea este (și) masculină

5
1547

Încep să fiu înconjurată de două tipuri de bărbați. Cei care folosesc produse de îngrijire și nu se tem să declare asta și cei care îi blamează pe primii, iar atunci când întâmpină o problemă care s-ar putea rezolva ușor cu ajutorul unei creme îndură fără să ceară ajutorul.

Ei bine, dragi bărbați, nu este nimic rușinos și nu sunteți mai puțin bărbați dacă alegeți să vă îngrijiți pielea mai departe de duș. Nu este nicio rușine în a folosi o cremă de mâini, iar ridurile care încep să apară pot să fie prevenite. Prin hidratare. Cu o cremă.

Știu, o să-mi spuneți că nu suportați senzația aceea de gras pe care cremele o lasă în urmă. Dar serios că există atât de multe texturi încât vă garantez că există acea cremă potrivită și pentru voi. Și nici nu miroase a flori. Și nici nu va trebui să masați jumătate de oră pielea să „dispară”.

De-a lungul timpului am înțeles de ce aveți nevoie. De texturi ușoare, cât mai ușoare, care să nu lase deloc senzația de gras. De arome dulci sau maxim neutre, fără arome florale (exceptând dușul, unde știu sigur că o să împrumutați din gelul nostru de duș, pentru că al vostru miroase prea masculin).  Și dacă ar fi complet după voi, să fie aceeași cremă pentru orice problemă, fie că vorbim de ten, fie că vorbim de pielea de pe corp sau de pe mâini.

Hidratare masculina Nivea Men Creme

Ei bine, uite că Nivea s-a gândit la voi (deși eu v-aș fi făcut o listă absolut spartană de produse de îngrijire) și a lansat un produs multi-tasking. Că tot vă plac vouă uneltele și sigur-sigur prin colecția de șurubelnițe, chei franceze și bormașini aveți și un briceag cu care rezolvați orice problemă. Fix așa vă puteți gândi la noua cremă Nivea Men Creme. Ca la o unealtă universală, care rezolvă orice problemă a pielii.

S-a asigurat Nivea că nu vor face prietenii mișto de voi când o să scoateți cutia din buzunar. Pentru că are un aspect masculin, iar mecanismul de deschidere e cu filet. Vă plac filetele, nu?

În interior crema este exact ceea ce căutați. Textură lejeră, miros masculin, absorbție instantanee și hidratare eficientă, fără senzație de lipicios.

Hai, să văd acum ce argumente mai aveți împotriva hidratării. Parcă nu mai sună așa de feminin, așa-i?

P.S.: Poate vreți să învățați și cum să înșurubați mai ușor. Yup, vă ajută tot Nivea!

5 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.