Nivea de poveste – ediție specială

3
1839

Am crescut cu povești și amintirile cele mai plăcute din copilărie le am de seara, înainte de culcare. Ba și pe sora mea am crescut-o eu cu povești. Eram suficient de mare încât să-i pot citi eu. Sau îi inventam povești în care ea era personajul principal. Nu i-a plăcut la fel de mult ca mie de Făt Frumos și de Ileana Cosânzeana, bag seama.

Chiar și acum, la peste 30 de ani, ador poveștile. Personajele de care mă atașez acum nu mai luptă cu zmei și cu balauri cu șapte capete, însă în fiecare seară, oricât de obosită aș fi, nu reușesc să adorm dacă nu citesc. Măcar două-trei pagini.

Îmi place mult când brandurile decid să spună povești, creând emoție pentru cei care le sunt fani. Și iată că Nivea Creme se îmbracă în haine de poveste cu noua ediție limitată de cutii de colecție. Personaje de poveste ilustrează seria de cutii, iar poveștile lor sunt disponibile atât în formă de broșuri în magazine, cât și în variantă electronică (AICI).

Personajele principale – Leo, un băiețel curajos, Mia, surioara lui, Urechilă, iepurașul morocănos și micuța Zână, cea care mereu este pregătită pentru aventuri. Nivea știe că timpul petrecut alături de copil este extrem de preţios, astfel că, în timp ce copilul află aventurile celor patru personaje,mamele pot oferi momente magice de îngrijire punându-i un strop de cremă pe năsuc.

Nivea - crema pe nasuc

De peste 100 de ani, celebra cutiuță albastră a oferit îngrijire pielii a milioane de familii din întreaga lume, iar cum peste 98% dintre ingrediente sunt de origine naturală, poate fi utilizată și de către copii. Mirosul unic Nivea Creme cu parfum de lăcrămioară trezeşte în fiecare dintre noi amintirile preţioase ale copilăriei.

Dacă nu găsiți în magazine broșurile cu povești în locațiile special amenajate în magazine nu disperați! Toate poveștile pot fi descărcate gratuit de pe website-ul oficial nivea.ro, în format PDF sau on-line cu animaţii şi efecte de sunet adăugate, pentru o experienţă completă a micuţului. Iar pe site găsiți și o serie de jocuri interactive de care copiii se pot bucura împreună cu părinţii.

Nivea - ambalaje editie de poveste

Preţ recomandat pentru ediţiile de poveste NIVEA Creme: 4,16 lei (30 ml); 7.83 lei (75 ml); 12,45 lei (150 ml); 18,40 lei (250 ml).

Mie mi-ar plăcea ca Nivea să-l facă realitate pe Urechilă. Chiar cred că ar deveni și prietenul meu cel mai bun, într-o variantă de pluș. Voi ce ziceți?

3 COMENTARII

  1. da da da …si eu vreau un Urechila adevarat :)))) ce haioase arata acum cutiile de nivea !! unii carcotasi ar spune ” chestie de management pentru sarbatori a celor de la nivea „. hey…who cares??? 😀 atata timp cat place ochiului ..si mai ales iti aduce aminte de povestile copilariei,..atata timp cat ( inca ) mai emana inocenta …eu spun un mare DA acestor idei frumoase. 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.