În căutarea buzelor perfect hidratate

0
2156

Mă uit afară și aproape că mă întristez. Da, știu că este toamnă, însă nu-mi place deloc vremea mohorâtă. Și când mă gândesc și la problemele de îngrijire care apar o dată cu toamna, deja îmi vine să mă cocoț în mijlocul patului, pe un vraf de perne, alături de o cană de ciocolată caldă.

Însă nu o să las vremea să mă sechestreze în casă până la primăvară, asta e clar. Am lucruri de făcut, probleme de rezolvat, mă așteaptă drumuri mai scurte sau mai lungi chiar și când vremea este neprietenoasă, așa că o să caut mai degrabă soluții.

Când vine vorba de păr deja companiile s-au aliniat nevoilor mele și care mai de care lansează produse pentru trecerea cu bine a podoabei capilare, însă eu știu că mai am o problemă când vine frigul și vântul bate cu putere. Buzele. Mi se usucă, încep să crape și câteodată chiar sângerează, de nu-mi mai vine nici să port ruj.

Și mi-am adus aminte că Nivea a lansat la începutul toamnei o gamă nouă de balsamuri de buze. Nivea Care & Colour, un produs 2 în 1 care nu doar că oferă hidratare cu ajutorul stratului interior de panthenol, dar oferă și culoare cu ajutorul stratului exterior, pigmentat.

Este disponibil în 3 nuanțe – Red, Rose și Nude, astfel încât fiecare femeie să-și poată găsi partenerul pentru vremea rece. Mie nuanțele mi se par potrivite și ca o bază pentru ruj, mai ales pentru buzele care suferă în general de deshidratare. Nuanța este discretă, doar un strop de culoare.

Nivea Lip Care

Urmează să-mi echipez fiecare geantă (și haină) cu un balsam de buze. Pentru că știu că pierd balsamurile de buze frecvent. Bine, de fapt nu le pierd, ci le rătăcesc atunci când schimb genți și haine, așa că mi-este mai ușor să țin în buzunar, pe noptieră și în buzunarul intern al tuturor genților câte un balsam.

Și pe lângă balsamurile noi Care & Colour mă gândesc să adaug și Lip Butters Nivea, pentru că mă tentează combinațile de arome (Vanilla & Macadamia și Raspberry Rose), dar și un balsam la tub S.O.S. Lip Repair. Asta pentru că știu că inevitabil voi reuși să am cel puțin o zi fără niciun balsam de buze la mine, iar buzele vor ajunge în punctul în care vor avea nevoie de îngrijire intensivă. Iar prețurile chiar sunt prietenoase, un balsam având un preț recomandat de aproximativ 12 lei.

Voi ce balsamuri de buze Nivea ați încercat? E vreunul pe lista voastră de preferate?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.