De 10 ani, aceeași Nina

7
1174

Luna aceasta o sărbătorim pe Nina. Cum, nu știți care Nina? Nina este o muză, iar istoria ei a început acum 10 ani. An după an am numărat merele cu care ne-a înfrumusețat viețile, iar în 2016 împlinește 10 ani.

Nu este o poveste cu “a fost odată”, pentru că această poveste încă se scrie. Nu este cu prinți și prințese, ci cu femei ce visează la feminitate cu ochii deschiși. O poveste scrisă cu @ și #, deci una foarte modernă. Iar de ziua ei Nina și-a invitat să petreacă împreună cu ea emoțiile, dorințele și speranțele. De azi, de ieri și de mâine, cele care apar și dispar într-o secundă, cele care țes vise și idealuri, care râd și care fac lucrurile să se întâmple. Nina se redescoperă zilnic, testează, râde și dansează. Nina este un parfum magic, care face viața să fie nu doar mai frumoasă, ci și să pară mai liberă. Nina are toată viața înainte și astăzi mușcă dintr-un măr și suflă în 10 lumânări, #NinaPopParty.

10 ani de NINA - Nina Ricci

Nina și-a creat garderoba în 10 ani. Olivier Cresp, maestru parfumier, ne-a oferit Eau de Toilette Nina în 2006. În 2009 s-a transformat pentru un moment într-o prințesă prețioasă, cu o ediție de colecție, decorată cu ajutorul faimoaselor cristale Swarovski –  Nina Precious. În 2010 s-a tranformat într-o poțiune seducătoare – Eau de Parfum Nina L’Elixir. Iar în 2012 a decis să se inspire din cultura japoneză cu o ediție kawai – Nina Fantasy. Ni s-a prezentat delicată și proaspătă în 2013 – Eau Fraîche Nina L’Eau, iar în 2014 ne-a arătat cât de delicioasă poate deveni –  La Tentation de Nina. În 2015 Les Délices de Nina ne arată și partea jucăușă, lansându-se împreună cu un joc pentru mobil.

Olivier Cresp - maestru parfumier - creatorul Nina

Iar în 2016, Nina se îmbracă în haine de sărbătoare, într-o celebrare aproape psihedelică – Nina Pop.

Nina Pop - Aniversare 10 ani Nina Ricci - Nina

Roz, roșu, portocaliu, galben, albastru, e greu să alegi doar o culoare, știu prea bine. Sticluța în formă de măr este îmbrăcată în buline colorate. Strălucitoare și festivă, tinerească și ludică, grațioasă, Nina a ales curcubeul pentru a-și serba cea de-a 10-a aniversare.

Magicianul Olivier Cresp a reușit încă din 2006 să creeze un parfum fermecător. Floral și luminos, cu o inimă învăluită în măr caramelizat și cu sclipiri efervescente de fructe citrice. Baza senzuală și feminină așterne pe piele un voal fin de acorduri moscat-lemnoase. Și cu fiecare nouă variantă, Nina a fost reinventată, notele olfactive devenind un portativ îndrăzneț.

Nina Pop - parfum aniversar Nina Ricci 10 ani

Nina a fost un succes încă de la început. Femeile au intrat în jocul său și s-au predat în brațele exploziei de tinerețe. Un joc între tradiție și modernism, sticla devenită iconică este o reinterpretare a mărului cristalin creat de Maison Lalique în 1952 pentru Fille d’Eve de Nina Ricci. Mărul ludic a devenit îmediat o semnătură și un obiect must-have dezirabil. Niciodată la fel, însă întotdeauna ușor de recunoscut, s-a metamorfozat cu fiecare capitol din povestea Ninei. Liniile, materialele și culorile au fost reinventate, colaborările artistice au fost explorate și ne-au oferit o colecție de obiecte-cult.

Nina este feminină și trăiește la granița dintre realitate și fantezie. Cunoaște toate poveștile clasice și pe baza lor își clădește lumea ideală, dar trăiește într-un univers real, sofisticat, elegant. Este spontană și efervescentă, se încăpățânează să se lase ghidată de emoții și dorințe, ceea ce o face irezistibilă.

Așa că ce mai așteptați? Hai la #NinaPopParty!

7 COMMENTS

      • Stii ceva J ??? m-am indragostit de parfumul asta . Am primit o mostra mai intai ….pentru ca nu eram hotarata …si am revenit intr-o fuga sa-l iau ..ma gandeam ca nu mai gasesc editia limitata in veci :))) si ca sa fie totul super ,…era si oferta , cu lumanare tot nina ricci limited edition , cu mirosul acela . unic . senzual . feminin pana in maduva oaselor :)) . Era o zi cu soare , ..un soare extrem de prietenos pentru o zi de februarie , ..cred ca si asta a contribuit cumva la alegerea mea …ma simteam ca un fluturas care zboara de pe o floare pe alta :))) am poza lor pe instagram ..pam pam :)))

  1. Stăteam și mă uitam la modelul ales de ei… Sincer, nu aș fi văzut pe altcineva în locul Fridei Gustavsson. Chiar se potrivește. Și ador parfumurile… Preferatul meu, căruia nu i-am rezistat să nu îl achiziționez, este Nina L’Elixir! <3

Comentează și tu! Spune-ți părerea.