Multă strălucire cu Party Look Collistar

4
1901

Dacă sunteți fane Collistar cred că știți deja că produsele sunt create în general pentru a se potrivi tuturor, fără produse cu adevărat extravagante. Ei bine, iarna asta ne pregătim de PARTY, pentru că este prima dată când Collistar lansează o colecție cu adevărat strălucitoare, bogată în glitter și micro-glitter, pentru ocazii cu adevărat speciale.

Înteaga colecție se plasează într-o zonă prețioasă, aurul părând să fie inspirația. Străluciri ca de nestemate pentru buze, ochi și unghii. Pentru că știu eu sigur că din când în când e nevoie și de ceva …bling! în colecția noastră de machiaj.

Fardurile de pleoape au efect de nestemate. Cu o textură fluidă, emulsie-gel lejeră, fardurile propuse sunt delicate și confortabile. Pelicula fină, o dată uscată, are rezistență îndelungată. Varianta Gold sau Platinum poate fi aplicată singură sau asemenea unui top coat, pentru on party-look multi-reflex. Testate oftalmologic, fardurile sunt îmConține Unt de Shea și Vitamina E pentru hidratare eficientă și acțiune de protecție. (preț recomandat 85 lei)

Collistar Party Look Eyeshadow Gold - Platinum

În colecție găsim și o mascara surprinzătoare, îmbogățită cu particule strălucitoare. Și nu doar pentru gene, ci și pentru păr și sprâncene. Formula sub formă de gel este bogată în perle multi-reflex pentru a crea jocuri de lumină. Conține pantenol pentru hidratare, iar periuța specială conține fibre pentru o aplicare impecabilă. (preț recomandat 95 lei)

Collistar Party Look Mascara Gene, Par, Sprancene

Poate fi utilizat pe genele curate pentru un rezultat luminos sau peste mascara pentru un efect mai intes. La fel și pe sprâncene. Pe păr poate fi aplicat  pe vârfuri sau pe secțiuni de păr pentru un party look cu adevărat de neuitat.

Ce-ar fi machiajul de party fără un ruj de-a dreptul senzațional? În rujul Puro Lipstick senzualitatea roșului și prețiozitatea auriului sunt contopite pentru un rezultat irezistibil. O flamă roșie, intensă și magnetică, luminată de  particule aurii iridescente laolaltă cu o textură bogată și cremoasă. O undă de lumină pe buze, pentru un party look glamour. (preț recomandat 84 lei)

Collistar Party Look Puro Lipstick Red

Dacă preferați în schimb culoare ușor translucidă, dar foarte lucioasă, atunci una dintre cele două nuanțe Gloss Design s-ar putea să vă fie mai mult pe plac. Cu texturi cremoase și cu micro-perle aurii iridescente dispersate în gel cristalin, buzele devin dintr-o mișcare ultra-scânteietoare. Efectul obținut este 3D, iar aplicat peste rujul preferat îi va da mai multă strălucire. (preț recomandat 75 lei)

Collistar Party Look Gloss Design Gold - Pink Gold

Am ajuns și la unghii, iar Collistar Party Look ne propune Rhinestone Effect. Texturile bogate în glitter îmbracă unghiile în strălucire extremă inspirată de aur și de bronz. Pot fi folosite și ca top coat. (preț recomandat 35 lei)

Collistar Party Look Gloss Nail Lacquer Gel Effect Gold Bronze - Gold

Când vine vorba de machiaj de party strălucitor, voi pe ce ați pune accentul? Pe ochi, pe buze sau pe unghii? Unde ați adăuga un strop de strălucire cu produsele Collistar Party Look?

4 COMENTARII

  1. Cu siguranta eu pun accent pe ochi 😀 insa, sa stii ca in ultima perioada am inceput sa folosesc produse pentru buze in nuante mai ‘vampy’ care inainte nu ma caracterizau deloc 😀

  2. Am mai murit si inviat o data.Sincer as pune accent pe ochisori cu fardul acela in tubulet plus putina mascara si un stropisor de glossisor pe botisor :))….na ca am devenit si „poiata” :D.Minunata si aceasta gama.Neste pupicei cu botosei :* o seara faina

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.