Uleiul de argan întâlnește trandafirul

0
1375

Primăvara asta se anunță o adevărată nebunie florală. Și nu vorbim doar de parcuri și grădini, nici de fashion, unde vom avea explozie de print-uri florale, ci și de frumusețe. Inspirația ultimelor game de îngrijire a pielii și a corpului în general vine din natură. Iar Moroccanoil, un pionier al industriei de tratamente destinate îngrijirii părului ce au la bază uleiuri nutritive, a lansat în România, la Silhouette Centre de Slăbit și Înfrumusețare din Unirii, prin TopLine Europa, noua gama Morrocanoil Body Fleur de Rose, o colecție luxuriantă de produse de corp, infuzate cu ulei de argan și inspirate de aromele Mediteraneene.

Hidratarea este mai mult decât un simplu act de îngrijire – un ritual de frumusețe și răsfăț. Extractele din petale de trandafir se regăsesc în fiecare dintre produsele gamei Fleur de Rose (Exfoliant pentru corp, Cremă spumă de corp, Cremă de mâini), completând în același timp portofoliul de produse Moroccanoil pentru corp: Exfoliant pentru strălucire instant, Unt de corp hidratant, Body Souffle, Săpun, Dry Body Oil, tratament pentru piele foarte uscată, Ulei pur de argan, Ulei de corp pentru strălucire.

Fragrance Originale, Fleur d`oranger și acum Fleur de Rose sunt cele trei variante în care ne putem bucura de îngrijire a corpului semnată Moroccanoil. În plus, la centrele Silhouette am putut descoperi și noul ritual de spa Moroccanoil.

Linia Fleur de Rose se dorește a fi atât modernă cât și delicată, fiind inspirată din aroma proaspătă a trandafirlor de pe țărmurile Mediteranei. Un parfum feminin și întotdeauna sofisticat, ce reușește să ne transpună într-un univers senzual și luxuriant. Moroccanoil® Budy Buff Fleur de Rose exfoliază blând pielea, fiind infuzat cu petale de trandafiri ce îndepărtează celulele moarte de la suprafața pielii și în același timp revitalizează epiderma. Conține ulei de argan, ingredient vedetă al întregii game de produse, într-un amestec cu alte uleiuri prețioase pentru piele: susan, avocado, migdale dulci și semințe de struguri. Un cocktail de hidratare intensă, parfumat delicat cu aroma sofisticată a trandafirilor.

Fleur de Rose - lansare Moroccanoil Body

Hidratarea cu spuma ușoară de corp Body Souffle Fleur de Rose devine relaxantă. Se absoarbe rapid și hidratează intens, netezește și antrenează simțurile într-un ritual de lux. Cu ulei de argan și unt de shea, pielea rămâne nu doar hidratată și catifelată, ci este pregătită prin conținutul bogat de antioxidanți, acizi grași esențiali și vitamina E să facă față oricărei provocări.

Din ritualurile de îngrijire ale oricărei femei nu trebuie să lipsească o cremă de mâini. Ne trădează vârsta și stresul mai tare decât tenul, de multe ori, iar uleiul de argan și cel de avocado din formula cremei Fleur de Rose, alături de unturile de cacao, shea și mango, hidratează rapid, protejând pielea delicată. Moi și suple, mâinile devin pregătite să împartă mângăieri.

Niciun produs nu conține parabeni, iar dacă doriți să le încercați, le găsiți în saloane și SPA-uri selecționate, iar în curând și online pe www.toplineshop.ro.

Dacă nu vă este cunoscut Moroccanoil (deși mă îndoiesc, cred că oricine pasionat de frumusețe știe faimoasele tratmente pentru păr), să știți că portofoliul de produse este creat pe baza uleiului de argan. Iar gama Moroccanoil Body™  este o colecție exclusivistă a cărei formulă, unică în lume, oferă pielii hidratare profundă însoțită de strălucire și frumusețe naturală, dublată de un parfum aparte, în acorduri mediteraneene.

Game Moroccanoil Body

Dacă aroma trandafirilor este poate mult prea dulce sau florală pentru voi, dar vreți totuși să experimentați ritualurile Moroccanoil Body, nu vă faceți griji, pentru că există și gamele Fragrance Originale și Fleur d`oranger, ce reușesc să îmbine aceeași îngrijire de top cu parfumuri diferite, dar la fel de sofisticate.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.