Mobilitate, sanatate, relaxare cu WaterBike

0
1371

Chiar dacă este frig și ne ascundem sub multe straturi de haine nu înseamnă că nu avem nevoie în continuare de un corp tonifiat. Da, este mai greu să ieși la o alergare prin parc, mai ales cu toate ploile astea, și clar este mai greu să te deplasezi la sală. Nevoia de a te cuibări la căldură cu o cană de ceai și o carte bună în brațe este din ce în ce mai acută. Parcă nu ne vine să mergem la sală și să asudăm din greu, nu?

Soluții? Cum ar fi dacă am putea combina exercițiile de tonifiere cu relaxarea?

Ei bine, cei de la WaterBike au soluția potrivită. Deschis în luna mai 2016, primul centru WaterBike din România, lider mondial în aquabiking-ul individual în cabină privată, poate constitui o soluție pentru a combina relaxarea și mișcarea într-un mod pozitiv și cu rezultate vizibile. Secretul constă, în primul rând, în efectul binefacator al apei, dar și în mișcările de pedalare susținute de aceasta.

mobilitate-sanatate-relaxare-cu-waterbike-beautybyjules-ro-1

Genul acesta de exerciții este extraordinar pentru recuperare medicală (dureri articulare ale membrelor inferioare, leziunea meniscului sau a ligamentelor, etc), tonifierea sistemului cardio-vascular, menținerea sau recăpătarea formei (în cazul viitoarelor și proaspetelor mămici), ameliorarea celulitei și eliminarea kilogramelor în plus, tonifierea părții inferioare a corpului sau pur și simplu pentru relaxare. La WaterBike oricine poate beneficia de un program potrivit nevoilor sale. Astfel, printre categoriile mari de programe, se numară cele dedicate slăbirii și eliminării celulitei, vitalității și recăpătării tonusului muscular, dar și programele specifice, dezvoltate special pentru anumite probleme.

Pe lângă toate cele enumerate, pun pariu că este un exercițiu tare plăcut. Mai ales pentru cei care iubesc sporturile de apă. În plus, pentru că exercițiile se desfășoară în apă, disconfortul este preluat de către aceasta. Noi rămânem cu relaxarea, tonifierea și beneficiile.

mobilitate-sanatate-relaxare-cu-waterbike-beautybyjules-ro

Iar pentru că iarna este aproape, nu doar programele pregătite sunt de partea publicului divers, ci și ofertele pregatite de WaterBike. Până pe data de 31 decembrie, oricine poate beneficia de oferta specială pentru programul VIP de doar 99 euro / luna (o reducere de 50%). De asemenea, pentru persoanele care doresc să le faca celor din jur un cadou original, WaterBike a lansat voucherele-cadou de Crăciun. Acum le puteți oferi o stare de bine unică oamenilor dragi!

Z

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.