Miercurea parfumată: Untold – secrete nedezvăluite

11
3426

Vise pe care încă nu le-ai împărtășit nimănui, secrete care așteaptă să fie destăinuite, ambiții ascunse care se vor declarate, iată ce a inspirat noul parfum de la Elizabeth Arden. Diferitele fațete, uneori complicate, ale femeii moderne sunt de mult timp sursă de inspirație pentru parfumieri. Povești nespuse, unele evidente încă de la suprafață, altele care așteaptă în stare latentă să fie dezvăluite lumii întregi, sau descoperite doar de aceia care știu cum să privească.

Untold este un parfum delicat, intens, intoxicant, proaspăt și misterios. Multifațetat, are o combinație destul de surprinzătoare de note. Se deschide condimentat, cu note de piper roz infuzate cu bergamotă efervescentă. Optimismul cu accente fructate este punctat și de acordurile de pară și de muguri de coacăze. Imprevizibil. Inima aromată este florală, delicată, pudrată de notele petalelor de gardenie învăluite în aroma extrem de seducătoare a iasomiei egiptene. Feminin. Misterul notelor de bază se dezvăluie prin acordurile lemnoase de patchouli și a nuanțelor de lemn de santal. Întregul amestec este încălzit de acordurile de ambră ce curg peste nota senzuală de mosc. Misterios.

Vibrant, imprevizibil, senzual,misterios și sofisticat. Un parfum clădit parcă pe contraste care se atrag, menit a evoca poveștile nespuse ale unei femei. Untold mă intrigă nu numai prin notele sale, ci și prin flaconul stilizat. Linii curbe, fluide, dar multifațetate. Sticlă transparentă închisă într-un suport metalic ce parcă amintește de forma unei inimi. Emoție pură, așa cum doar femeile pot fi descrise uneori, pe scurt.

Parfum Elizabeth Arden - Untold

Clement Gavarry, parfumierul care a creat Untold, s-a inspirat din încrederea naturală în sine pe care femeile din New York pare că o posedă în mod necondiționat. După prima impresie însă a început să le descopere complexitățile și fațetele. O femeie are întotdeauna mici sau mari secrete, lucruri nespuse, care însă de-abia așteaptă să fie descoperite, sursa adevăratei lor frumuseți.

Untold este acum disponibil în Douglas și Kendra, iar alături de apa de parfum veți descoperi și Untold Absolu. O variantă mai glamour a liniei Untold, cu accente fructate intoxicante de zmeură neagră, bergamotă, prună roșie și ghimbir luminos. Gardenia este înlocuită cu un alt buchet de flori – trandafir și narcisă- pentru un plus de eleganță. Iar baza  este condimentată de acorduri de boabe tonka, santalul este înlocuit de lemnul prețios de cașmir, îndulcită de acordurile vaniliei de Tahiti. Un parfum mai cald, mai fructat, mai floral, mai misterios decât predecesorul său.

Elizabeth Arden Untold Absolu

Prețuri recomandate apă de parfum Untold Elizabeth Arden – 30 ml 198 lei,  50ml 282 lei, 100ml 399 lei. Prețuri recomandate apă de parfum Untold Absolu Elizabeth Arden – 30ml 210 lei, 50ml 318 lei, 100ml 444 lei. Parfumurile Untold Elizabeth Arden vor fi disponibile și în celelalte parfumerii începând cu anul viitor.

Nu neg faptul că mă atrage în mod indiscutabil Untold și cu prima ocazie îl voi încerca. Untold pare a fi un parfum ce reușește să îmbine atât prospețimea fructelor cu dulceața delicată a florilor cât și cu notele ușor orientale, lemnoase, care mie una îmi surâd cel mai tare. Elizabeth Arden a fost un pionier al industriei frumuseții și sunt convinsă că noile parfumuri se vor ridica la înălțimea așteptărilor create.

Voi aveți povești nespuse? Vă tentează să purtați Untold ca pe o extindere a lor?

11 COMENTARII

  1. povesti nespuse am desigur….:) dar daca sunt nespuse….apoi nespuse sa ramana 😀 nu stiam de parfumul acesta , de la Elizabeth Arden am avut demult,,,un 5th avenue …stiu ca eram indragostita de acel parfum…dar de atunci nu stiu nici eu de ce…..nu am mai avut nici un parfum de la ea.

      • :)) Well, in primul rand locuiai in Ploiesti (cred ca asta este datorat faptului ca am un stres ca nu stau eu in Bucuresti :)) ) si tin minte ca venisem pe la tine in vizita; nimic extraordinar 😀 vorbeam despre chestii normale, parca ne cunosteam de-o viata 😀

        • Păi și cand facem visul ăsta să devină realitate? 🙂 Nu dai și tu o fugă pe la București înainte de sărbători și să ai și un pic de timp pentru o ciocolată caldă?

    • E un mod de a descrie parfumurile puternice, intense, care nu sunt ușoare, fresh. Este mai dulce. Eu le-am încercat ieri pe ambele. Este mai intens și mai dulce Untold Absolu, Untold este ceva mai cuminte, dar urmează ambele aceeași notă. Sunt chiar parfumuri interesante, calde, nu m-au dezamăgit. Cel puțin ce rămâne, notele finale, sunt tare plăcute. La Absolu rămâne foarte mult vanilia la final pe piele. Pentru unii vanilia este un miros foarte puternic.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.