Încearcă instant un machiaj nou!

10
4273

Atunci când am descoperit machiajul voiam să încerc absolut tot ce era disponibil. Unele produse m-au „speriat” mai mult decât altele, în primul rând pentru că nu eram sigură cum ar trebui să le folosesc, în al doilea rând pentru că nu eram sigură dacă mi s-ar potrivi, cel puţin ca nuanţe. Poate de-asta a durat vreo 3 ani până să-mi cumpăr primul fard de obraz, iar cu tuşul… am avut cele mai mari reţineri.

Be afraid no more, pentru că L’Oreal a lansat primul simulator virtual de makeup. Cu ajutorul Makeup Genius putem testa o mulţime de look-uri şi produse de machiaj, direct pe faţa noastră, în timp real, pe tabletă sau telefon.

Aplicaţia este gratuită şi se poate descărca atât pe iPhone cât şi pe alt smarphone. Diferenţe faţă de vechile aplicaţii de gen? Machiajul nu este aplicat pe o imagine statică, ci se foloseşte de camera telefonului sau a tabletei pentru obţinerea unui look realist, responsiv la mişcare. 

Scan Makeup Genius - aplicatie smartphone

Tehnologia folosită este inspirată de jocurile video 3D şi de studiourile de la Hollywood. Poţi să mişti fără probleme capul, machiajul se va mişca o dată cu tine, fiecare expresie facială fiind detectată şi reprodusă pe telefon. Poţi clipi, poţi trimite bezele sau zâmbi larg, poţi închide ochii sau chiar să te strâmbi un pic 🙂

Eu m-am jucat puţin cu aplicaţia şi trebuie să vă spun că sunt plăcut surprinsă de codiţele pe care le pot obţine în aplicaţie. M-a cam impulsionat să exersez mai mult în realitate. Se pot încerca look-uri deja create, complete, sau produse individuale L’Oreal Paris. Fiecare look se poate salva, asemenea unui selfie.

So…nu mai aşteptaţi, scanaţi codul, descărcaţi aplicaţia şi …let the makeup game begin cu Makeup Genius!

10 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.