A doua ediție Make-up Fest. Octombrie 2014

19
5229

Primul festival de machiaj din România, Make-up Fest, își deschide porțile pe 25 octombrie în București, la Palatul Național al Copiilor.

Profesioniștii din domeniu își dau din nou întâlnire într-o manifestare dedicată integral artei machiajului. De la demonstrații pe scenă la competiții pentru noile talente, ateliere de machiaj și master classes, toți pasionații de machiaj sunt invitați să petreacă două zile într-o lume a culorilor.

Make-up-Fest-717x1024

Nu vor lipsi nici anul acesta demonstrațiile la scenă deschisă, iar printre participanții la târgul de machiaj se numără: Sephora, Numeric Proof, Paese, Inglot, Make-up Atelier, Malu Wilz, Melkior, Kryolan. 

Având în vedere spațiul expozițional mă aștept ca anul acesta să participe mai multe branduri și organizarea să fie mult mai bună. Puteți citi despre prima ediție Make-up Fest prin ochii mei AICI, AICI și AICI.

Voi participa și anul acesta în calitate de blogger oficial și vă invit și pe voi să nu vă faceți alt program la finalul lui octombrie. Pe 25 și 26 ne dăm întâlnire într-un cadru în care putem descoperi împreună secretele make-up artiștilor români, să ne perfecționăm cunoștințele sau să descoperim noi produse de machiaj care să ne înfrumusețeze viața.

Detalii despre programul master classes și înscrierea la concursul New Talent puteți afla de AICI.

Ne vedem la Palatul Național al Copiilor la final de octombrie?

19 COMENTARII

  1. superbe culori !!!! chiar ca e arta:)))..norocoasele din bucuresti stati cu ochii pe J…nu ratati ocazia…noi celelalte mai din departari va vom urmari articolele…pozele,,,demonstratiile…:(:(

  2. Tare as vrea sa merg..avand in vedere ca este in weekend.
    Eu as merge in calitate de vizitator/amator…trebuie sa fac ceva anume?..o rezervare ceva?

    • Și dacă mă vezi pe stradă trage-mă de mânecă. Dacă nu sunt deloc machiată o să roșesc teribil, așa că pregătește-te :))
      Dar ar fi super să mai cunosc dintre voi într-un cadru așa de colorat.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.