Machiajul meu Collistar by Francesca Stefani

23
3297

În general nu scriu articole rapide, mai ales atunci când mă grăbesc să ajung prin alte locuri și am un draft de articol neterminat, în lista de priorități. Însă pentru că Francesca Stefani, make up artist internațional Collistar, este doar astăzi și mâine în România, vreau să profitați și voi de ocazie.

Cum vă anunțam la începutul săptămânii, Collistar a organizat astăzi o sesiune de machiaj în magazinul Douglas din Promenada. Iar mâine Francesca va fi în magazinul din Băneasa.

Am fost machiată cu produse Collistar, inclusiv cu produse din noua colecție, Ti Amo Italia.

Nu am putut face poze în magazin, din păcate, dar tot am poze cu machiajul final 🙂

Machiaj Collistar Ti amo Italia - Francesca Stefani Ti amo Italia - Collistar Francesca Stefani make up

Francesca are o mână foarte ușoară și fermă, este rapidă și vă poate face recomandări inclusiv pe partea de skincare. Pentru mine a folosit Even Foundation în prima nuanță disponibilă, Filler Concealer pentru luminozitate în jurul ochilor și Lifting Effect Concealer în nuanța 4 pentru a estompa cearcănele.  Cu  Bronzing Cream-Powder SPF15 a făcut puțin contouring, iar pe pomeți port nuanța Stomboli Amore Bonne Mine. Pe buze am tot un ruj din colecția Ti Amo Italia, Mille Baci în nuanțele 53 și 56 (56 în colțuri, pentru efect de volum).

Pe pleoape port nuanța 109 Twist Eye Shadow (roz), dar și o combinație de farduri Silk Effect (64) și Double Effect Wet 7 Dry (24). Rimelul folosit este Shock, iar sprâncenele au fost conturate cu Professional Eyebrow pencil nr. 4. Plus de luminozitate cu un creion pe conjuctivă, Butter Eye, din colecția de iarnă. Este um machiaj ușor, de zi 🙂

Pe Francesca o găsiți astăzi în magazinul Douglas din Promenada până la ora 20.00, iar mâine de la 12.00 în Douglas Băneasa. Nu ratați ocazia să descoperiți produsele de machiaj Collistar printr-o sesiune gratuită de make-up. Francesca este și asistenta make up artistului Versace, așa că aveți ocazia să fiți machiate de un MUA care sigur va ajunge departe 🙂

23 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.