MAC în Mega Mall. Colecție nouă de makeup în curând.

2
3878

Noul mall plasat pe harta Bucureștiului adună unele dintre cele mai râvnite branduri sub același acoperiș. Și MAC nu lipsește de pe lista magazinelor.  S-a deschis un nou magazin în București, al șaselea, mai exact. Cu un design pur urban, echipa de make-up artiști profesioniști este pregătită să ofere tuturor sfaturi pentru obținerea unor look-uri în tendințe.

Ca în mai toate magazinele pe care le-am vizitat deja în Mega Mall, mi se pare că spațiul este generos. În plus, mă bucur că magazinul nu are statutul de „temporary” și se bucură de o lumină excelentă, astfel încât produsele să fie bine puse în evidență.

Mac Mega Mall - deschidere

Deja am pus ochii pe un produs ce mi-a devenit obligatoriu având în vedere orele puține pentru odihnă (MAC Studio Conceal and Correct Duo) și aștept cu ceva nerăbdare colecția de vară Wash & Dry. Pe lângă ambalajele superbe mi-a plăcut destul de mult un fard de obraz din colecție. Însă aștept să văd dacă nu cumva și un luciu de buze mă tentează. Lipglass-urile MAC sunt printre puținele produse de acest tip care reușesc să-mi clădească dorința de a avea un luciu de buze în portfard.

Wishlist primavara MAC

Nu de-alta, dar cel din colecția Viva Glam (colaborare 2015 Miley Cyrus) este perfect pentru ceva volum, hidratare, dar și un strop de culoare. Și arată absolut minunat peste un ruj roz sau ușor piersiciu.

Colecția Wash & Dry am înțeles că va ajunge undeva la finalul lunii mai în magazine și din ce observ, nuanțele sunt perfecte pentru un machiaj de vară – culori intense în cazul rujurilor și a luciurilor de buze, pudre bronzante și quad-uri tentante.

MAC Wash & Dry

Voi ce produs de machiaj MAC aveți pe lista de dorințe?

2 COMENTARII

  1. Arata tare jucaus noua colectie 😀 ambalaje perfecte pentru vara!
    Imi plac fardurile de pleoape trio si pensula; caut de ceva timp ceva asemanator pentru contur; vroiam s-o comand pe cea de la Real T. dar din ce-am vazut pe youtube este cam densa (perfecta pentru conturrarea cu produse crema or eu nu sunt de partea asta 😀 )…nu cred ca m-as descurca cu ea.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.