O nebunie florală cu cireși în floare

6
1734

Eu cred că primăvara a fost nehotărâtă până acum pentru că L’Occitane nu anunțase gama de primăvară, cu flori de cireș. Acum, că Cherry Blossom Folie Florale este deja la rafturi nu mai are absolut niciun motiv să nu-și stabilească domiciliul pe tărâmurile noastre pentru următoarele luni. Sărbătorim renașterea naturii cu o explozie de arome proaspete. Iar cu ocazia asta vă anunț că magazinul L’Occitane din AFI Palace Cotroceni s-a redeschis, iar produsele inspirate de Provence ne stau din nou la dispoziție.

În fiecare primăvară frumusețea și parfumul delicat al florilor de cireș este sărbătorit în magazinele brand-ului, printr-o ediție specială. Iar anul acesta moleculele de aromă sunt obținute pentru prima dată prin extracție la temperatură scăzută, păstrând astfel secretul unui parfum spontan, ce ne încântă.

L'Occitane Cherry Blossom Folie Florale

De ce floarea de cireș în fiecare primăvară pentru L’Occitane? Pentru că cireșii fac parte din peisajul provensal și însoțesc fiecare schimbare de anotimp, devenind sursă de inspirație pentru artiști. Sunt albi primăvara, roșii vara și verde pal toamna. Așa că e normal ca frumusețea lor poetică și florile lor feminine să fie inspirație pentru a sărbători primele zile de primăvară.

De data aceasta parfumul delicatelor flori roz este pus în evidență de notele de bergamotă și mandarină în notele de vârf. Un început strălucitor și efervescent, ce apoi lasă loc buchetului de flori de cireș și de violete. Iar plimbarea olfactivă prin grădina fantastică creată de L’Occitane se încheie în arome calde de mosc. Un parfum fresh, revigorant, vesel, ce sărbătorește primăvara prin fiecare picătură.

Iar pentru păstrarea îndelungată a aromelor pe piele, gama de îngrijire a corpului vine cu gel de duș, lapte de corp și cremă de mâini. Îngrijire delicată și parfumată până în vârful degetelor, așa cum de altfel ne-a obișnuit L’Occitane.

Cum miroase noua gamă cu flori de cireș? Proaspăt și luminos, ca o zi în care soarele apare după ce-a stat ascuns după nori gri. Dăm refresh nu doar la garderobă primăvara, ci și la voalul de parfum care ne însoțește zilnic.

Cherry Blossom Folie Florale L'Occitane

Pentru voi ce reprezintă floarea de cireș? Ați mers vreodată printr-o grădină sau printr-un parc în perioada lor de înflorire?

6 COMENTARII

  1. Cand spun ciresi infloriti gandul imi zboara imediat la copacii aceea minunati si la peisajele acelea minunate din Japonia (sakura). Mai ales ca acum in martie este si sezonul lor..ahh ce chef si dor mi s-a facut de duca. 🙂

  2. Eu pot doar sa-ti spun ca am varianta veche Cherry Blossom de la L”Occitane si e aroma mea preferata in prag de primavara ..imi da o energie aparte …desi florile de cires par asa delicate …:)

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.