LifeCare – kit de protecție Krauter

0
1453

Pentru că sunt o persoană activă și îmi petrec foarte mult timp în natură, una dintre grijile mele principale este îndreptată spre insecte și problemele pe care ciupiturile acestora le pot cauza. Mai ales că nu doar pentru mine trebuie să îmi fac griji ci și pentru cei doi copii din dotare.

Nu trebuie să vă spun cât de tare m-am bucurat când am descoperit pe birou kit-ul de vacanță LifeCare. Pe lângă spray-ul pentru insecte, în variantă travel size, tot numai bune de pus în geantă se aflau un magic roll anti-durere și o soluție specială concepută pentru durerea de picioare.

Toate produsele LifeCare sunt naturale, cu ingrediente BIO, fără adaosuri periculoase pentru piele, create după rețete proprii. Tocmai de aceea produsele sunt recomandate și copiilor și pot fi utilizate fără riscuri.

Dar să iau pe rând produsele din kit-ul meu și încep cu Spray-ul cu plante BIO Kräuter Protekt de la LifeCare, care pe mine mă interesa în mod special. Are dublu rol de protecție, protejează și calmează pielea în același timp. Are în compoziție ulei de măsline care calmează pielea iritată și hidratează. 

Pentru diferitele dureri, cum ar fi atunci când dormi într-o poziție greșită și gâtul tău nu mai vrea să răspundă comenzilor obișnuite, sau atunci când revii prima oară în caiac după o iarnă de lenevit, am primit Magic Roll cu plante BIO Kräuter. Un fel de poțiune din aloe vera, salvie, rozmarin, arnică montană, mușețel și alte câteva, sub formă de roll on. Plantele ce fac parte din compoziția Magic Roll sunt cunoscute pentru  rolul important în diminuarea unu spectru foarte larg de dureri musculare sau articulare, dar și pentru proprietățile antiinflamatoare.

Ultimul produs din kit este Komfort Roll-ul Kräuter, recomandat persoanelor active, care merg mult pe jos, dansatorilor, dar și în caz de picioare umflate, după mersul pe tocuri. Conține, printre altele, lavandă, aloe vera și alge, toate de proveniență BIO.

Sunt foarte happy ca am kit-ul ăsta de protecție. Am mai primit și alte produse de dimensiuni travel size așa că sunt pregătită pentru vară și vacanțe. Sper doar să fie cât de multe vacanțe cu putință 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.