L’Autographe Café și 365 de zile cu Chaplin

0
1229

Într-o vineri de mai, mai exact pe 26, L’Autographe Café  a sărbătorit un an de când s-a alăturat Bucureștiului. Atmosferă caldă și primitoare, deserturi delicioase, cocktail-uri rafinate și o temă cât se poate de inspirată – ”A night with Chaplin”.

”Dacă vă doriți ceva cu adevărat inedit, sau vă este dor de un local liniștit unde să beti o cafea bună, un local din centru istoric al orașului unde sa va reîncărcați bateriile după orele obositoare de la muncă, vă invităm în inima Bucureștiului de odinioară, pe strada Covaci nr. 12, la L’autographe Café Pub, o cafenea din centru vechi menită să vă încânte din toate punctele de vedere.”

Ce este deosebit la acest loc? În primul rând personajul care îl recomandă – Charlie Chaplin! Interiorul este decorat după chipul și asemănarea lui. Un spațiu cochet, parcă rupt din filmele vechi, dar în același timp cald și confortabil. Și după ce ai gustat cocktail-urile lor, nu îți mai vine să pleci acasă.

Și dacă tot am adus vorba de cocktail-uri, trebuie neapărat să menționez faptul că au o mulțime de rețete proprii. Absolut minunate. Cocktail-ul lor semnătură, cel lansat cu ocazia aniversării unui an de când localul a luat ființă, este complet neobișnuit. În primul rând este negru. Da, un cocktail complet negru, servit într-un pahar coupette, ușor dulceag și foarte aromat, tare exact atat cât trebuie. Mure mari și negre te surprind în pahar și îți confirmă că ai făcut alegerea potrivită. Un cocktail cu adevărat deosebit, perfect pentru o seara în care vrei să te simți specială.

Am făcut fotografii haioase, ne-am lăsat autografele și urările, am încercat o mulțime de cocktail-uri și ne-am distrat de minune. Toți cei care au ales să își petreacă seara la L’Autographe Café a primit din partea casei cocktail-ul negru ca smoala despre care vă povesteam mai sus și o fotografie pe care să o ia acasă ca amintire.

 

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.