Redescoperă-ți zâmbetul cu iWhite2

8
2337

Știu mult prea bine ce înseamnă un zâmbet de care poți fi mândru. Pentru că am luat acum câțiva ani decizia de a-mi îngriji dantura exact așa cum trebuie și să nu o tratez ca pe un accesoriu ce va fi mereu acolo, în aceași stare. Și știu exact cât de multă încredere îți oferă un zâmbet drept, frumos, luminos, alb.

De-asta am fost tare curioasă de tehnologia folosită de iWhite, iar când am aflat că nu conține peroxid de hidrogen și că poate fi folosită în siguranță și acasă, fără a provoca sensibilitate la nivelul dinților și gingiilor, am zis că trebuie să vă spun și vouă. iWhite este de relativ puțină vreme în România, produsele fiind disponibile în lanțul de farmacii Sensiblu.

Ei bine, de curând s-a lansat kitul iWhite2, un produs de albire a dinților 100% sigur deoarece nu conține peroxid de hidrogen. Ce are nou față de primul astfel de kit este că reface și smalțul dentar. Înlătură petele de la suprafața, dar și din interiorul dinților, iar acum, datorită micro-cristalelor albe pe care le conține, ajută și la refacerea smalțului dentar afectat.

Ce tehnologie folosește mai exact iWhite: calciu filmo-cristalizat, ce oferă un efect instant de albire și în același timp întărește dinții. Bio-cristalele active folosite în combinație cu agenții de polimerizare ce creează un film la suprafața dinților reușește să fixeze cristalele pe suprafața dinților, ceea ce duce la un efect de albire a lor. Molecula PAP îndepărtează decolorările de pe dinți fără să afecteze structura acestora.

Kit albire iWhite2 - Sensiblu

Kiturile conține tăvițe preformate și preumplute cu substanța activă, astfel încât sunt ușor de folosit, într-un singur pas, fără să mai necesite timpi de preparare. Materialul flexibil și transparent al tăvițelor oferă posibilitatea de adaptare pe dantura fiecărei persoane, ajungând nu doar în fața, ci și în spatele dinților. Pentru că dinții fiind translucizi uneori petele stabilizate pe spatele acestora se văd și în față.

Desigur că iWhite2 este testat clinic și demonstrat să ofere o albire cu până la 8 nuanțe chiar după prima aplicare. Asta se întâmplă cam cu 10% dintre cei care folosesc kitul de albire. Cum e normal, rezultatele variază de la persoană la persoană, fiind influențate direct de stilul de viață și de cel alimentar.

Un kit profesional de albire iWhite2 conține 10 benzi umplute cu un gel activ de albire, destinate a 5 folosiri (preţ recomandat 139 lei). Benzile se aplică pe partea superioară și inferioară a dinților, se lasă să acționeze 20 minute după care se îndepărtează. La final, se clătește cavitatea bucală cu apă de gură sau apă călduță. Pentru prima aplicare a tratamentului este recomandat a se folosi kitul timp de 5 zile consecutiv. Pentru menținerea unui zambet alb și strălucitor, la distanță de 1 lună, se pot reaplica benzile, in funcție de rezultatul pe care vrem sa-l obținem sau ori de cate ori considerăm că este necesar ( înainte de un interviu, de o petrecere sau o iesire în oraș).

NOTĂ: albirea dinților este recomandată doar persoanelor cu o dantură sănătoasă și cu gingii fără probleme, care nu se află în tratamente dentare. Dacă există sensibilități instalate, carii care trebuie tratate sau gingii inflamate evitați folosirea oricărui produs de albire fără a vă consulta medicul stomatolog în prealabil.

Un zâmbet sănătos este prioritar unuia sclipitor de alb. Însă asta nu înseamnă că nu există alte soluții, cel puțin de păstrare a culorii naturale sau de îndepărtare a petelor. Folosirea pastei de dinți, a apei de gură, periajul corect și detartrajul sunt pași pe care îi putem face pentru a păstra aspectul frumos și îngrijit al danturii noastre. De altfel, în gama iWhite găsiți și produse special concepute pentru o igienă orală corectă.

Iar dacă ați efectuat deja o albire sau starea danturii vă permite folosirea unui kit de albire, trebuie să știți că menținerea rezultatelor înseamnă și grijă la dietă. Cafeaua, vinul roșu, fumatul, fructele de pădure foarte colorate, chiar și ceaiul creează pete pe dinți. De aceea se recomandă periajul de cel puțin două ori pe zi – pentru a preveni formarea acestor pete.

Pentru că eu deja sunt foarte mulțumită de zâmbetul meu (încă întrețin efectele unei albiri profesionale cu laser bio, făcută în cabinet), aveți o surpriză pe Instagram!

8 COMENTARII

  • Poți folosi o aplicație care îți salvează poza respectivă (caută Repost în magazinul de aplicații, sunt free) sau poți face un printscreen ecranului și apoi postezi poza croppuită în contul tău de Insta 🙂
   E mai simplu și mai rapid cu un printscreen de ecran.

 1. #buzziWhite2Instant
  Am folosit kit-ul iWhite2 Instant, pasta de dinti si apa de gura iwhite Instant de la @IWhite – Sensiblu Romania prin intermediul @BUZZStore. Sunt foarte multumita de rezultate. Dintii mi s-au albit cateva nuante, ii simt mult mai puternici si nu am remarcat niciun fel de sensibilitate dupa utilizarea acestor produse. Recomand tuturor celor cu dantura sensibila utilizarea kit-ului de albire iWhite2 Instant pentru ca este 100% sigur, fara reactii adverse.

 2. Am testat si eu kitul #buzziwhite2instant de la @iwhite-Sensiblu Romania prin intermediul @BUZZStore si pot spune ca rezultatele sunt vizibile. Am primit atat benzile, cat si pasta de dinti(care curata ft ft bine), dar si apa de gura. Voi continua sa folosesc kitul ori de cate ori voi considera ca este nevoie!

 3. Eu am utilizat timp de 5 zile consecutive kitul de albire IWhite2 Instant si in continuare folosesc pasta de dinti si apa de gura.
  Le recomand, sunt multumita de rezultat, dintii mei sunt mai albi, mai curati, fara pete si mai stralucitori. Rezultatul este vizibil, chiar din prima zi de folosire a pastei de dinti am vazut o diferenta.
  #iwhite2instant
  #buzziwhite2instant #buzzstore

 4. Eu am utilizat timp de 5 zile consecutive kitul de albire si in continuare folosesc pasta de dinti si apa de gura. Le recomand, sunt multumita de rezultat, dintii mei sunt mai albi, curati, fara pete si mai stralucitori. Rezultatul este vizibil, chiar din prima zi de folosire a pastei de dinti am vazut o diferenta.
  #buzziwhite2instant

 5. Am utilizat produsele si sunt foarte incantata de rezultat, in plus sunt 100%sigure. Acum am un zambet alb, fara pete, curat. Rezultatul este wow! 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.