Culoarea petalelor de trandafiri. Pe buze

8
4452

Acum aproape 25 de ani Lancome crea o legendă – Rouge Absolu.  În 2008 a lansat L’Absolu Rouge, un ruj cremos cu finisaj satinat și culoare somptuoasă, vibrantă. Un ruj ce oferă hidratare instantă buzelor și confort la purtare. Perfecțiune într-un ambalaj negru lăcuit, cu accente aurii.

Un accesoriu cult pentru multe femei, rujul Lancome este decorat cu trandafirul casei. Elegant, prețios, creează dependență. Și iată că acum Lancome oferă un tribut frumuseții femeilor, prin asocierea cu floarea emblematică a casei. O serie de 10 rujuri inspirate din culorile petalelor a 10 trandafiri legendari. Delicata floare rămâne în continuare o sursă inepuizabilă de inspirație pentru casa franceză. Zece povești fascinante, 10 nuanțe inspiraționale.

De ce trandafirul? Pentru că este un simbol al frumuseții, al culorii, al prospețimii, dar și al plăcerii, pasiunii, emoției și seducției. Fondatorul Lancome, Armand Petitjean, a cultivat aceste flori în grădinile din Ville D’Avray și a creat primul parfum al casei, la fel ca și primul ruj – Rose de France – inspirat fiind de această frumusețe a naturii. Ba chiar din 1973 Lancome are propriul său trandafir. O floare cu o nuanță densă de fuchsia, ce combină delicatețea cu puterea într-un echilibru perfect. Veți regăsi culoarea sa într-unul dintre cele 10 rujuri noi.

Cum s-a ajuns la culoarea trandafirilor într-un ruj? Prin analizarea cromatică a fiecărei petale folosind un spectrofotometru. Datele obținute au fost transformate în cantitatea perfectă de pigmenți și sidef, pentru a obține nu numai nuanța, dar și luminozitea petalelor.

L’Absolu Rouge Rose Lancome #368

Lancome L'Absolu Rouge Rose Lancome 368

O nuanță vibrantă de fuchsia, inspirată de trandafirul Lancome, trandafirul absolut. Creat prin încrucișarea dintre un trandafir mov și unul magenta, a fost ales dintre 20,000 de specii pentru rezistența și capacitatea sa de supraviețuire. Se adaptează perfect la mediul înconjurător și este luminos, feminin, un tribut adus femeilor din întreaga lume.

L’Absolu Rouge Rouge Amour #160

Lancome L'Absolu Rouge Rouge Amour 160

Un roșu intens, inspirat de trandafirul Grand Amour. Cu o culoare intensă, un roșu sângeriu, legenda spune că a fost colorat de Cupidon, atunci când înțepat fiind de o albină, a sângerat pe floarea până atunci de un alb imaculat.

L’Absolu Rouge Rose Comtesse #246

Lancome L'Absolu Rouge Rose Comtesse 246

Un roz strălucitor derivat din varietatea de trandafir Comtesse de Ségur. Un trandafir grațios și șarmant, înflorește cu peste 100 de petale delicate, roz.

L’Absolu Rouge Rose Amnesia #244

Lancome L'Absolu Rouge Rose Amnesia 244

O nuanță de trandafiriu prăfuit, inspirat de trandafirul Amnesia. O floare vintage, cu petale incredibil de frumoase, cu nuanțe de bej și liliachiu, cu o inflorescență ca o coroană. Un simbol al romantismului, un tradafir voluptuos, preferat de mirese.

L’Absolu Rouge Rouge Carrousel #349

Lancome-L'Absolu-Rouge-Rouge-Carrousel-349

Un roz scânteietor, aproape de culoarea cireșelor, o inflorescență în spirală. Denumirea sa este inspirată de caruselurile din secolul 19, atracția preferată a îndrăgostiților și a copiilor, a celor puri. Petalele sale catifelate au culori în degrade, rezultând astfel efectul de spirală al florii.

L’Absolu Rouge Rose Noire #484

Lancome L'Absolu Rouge Rose Noire 484

Inspirat de trandafirul Black Rose, o nuanță intensă de purpuriu

L’Absolu Rouge Rose Damascena #342

Lancome L'Absolu Rouge Rose Damascena 342

Inspirat de trandafirul de Damasc, are o nuanță de roz persan.

L’Absolu Rouge Rouge Grand Cœur #165

Lancome L'Absolu Rouge Rouge Grand Cœur 165

Un roșu strălucitor, inspirat de trandafirul Red Elegance

L’Absolu Rouge Rouge Bengale #156

lancome L'Absolu Rouge Rouge Bengale 156

Un roz cald, condimentat

L’Absolu Rouge Rose Bourbon #257

Lancome L'Absolu Rouge Rose Bourbon 257

Un roz delicat, dar vibrant, inspirat de trandafirul Bourbon.

Rujurile Lancome sunt îmbogățite cu un complex de hidratare cu ProXylane. Nu numai că hidratează, dar și hrănesc buzele, oferindu-le culoare saturată, rezistentă. Sunt convinsă că și voi vreți să împrumutați din strălucirea și prospețimea trandafirilor, așa că să știți că în parfumerii găsiți deja cele 10 nuanțe noi L’Absolu Rouge la prețul recomandat de 141 lei.

Ce trandafir ați alege să vă înfrumusețeze zâmbetul?

8 COMENTARII

  1. frumoasa povestea…frumoase si nuantele. 🙂 iubesc Lancome in orice situatie.parfumurile , produsele de makeup , de skincare ..toate…au o delicatete aparte , unica.imi plac toate nuantele…dar cel mai cel as alege Bourbon sau Rose Comtesse.

  2. Superbe pozele :)) Stiu, stiu comentez pozele …. dar imi plac foarte mult.
    Daca trebuie sa aleg doar o culoare as alege L’Absolu Rouge Rose Amnesia #244. Cred ca nuanta asta de ruj ma reprezinta pe mine. o folosesc cel mai des 🙂
    De la Lancome am un singur ruj – un fel de rosu cald …am uitat numele si numarul .

  3. Ce superbe sunt pozele! Mi-a placut articolul mult! Am un parfum de la ei pe sfarsite. As alege Lancome si Rouge Noire. Chiar as da pentru un ruj de calitate. Macar unul si bun! Este bine de stiut pentru data viitoare!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.