La Fit EXpress by Sorin Oprea XBody=eXcellent Body

4
3726

Pe o căldură cum numai Bucureştiul poate să dea în luna lui cuptor, mă îndreptam grăbită cu Iuliana spre Cişmigiu. Şi când spun grăbită, nu mă refer la un mers ceva mai alert, ci grăbit în stil Iuliana, 10 minute din Piaţa Unirii la Romană….pe jos… (ca să fie clar la ce mă supune ea pe mine… :))) )

Trebuia să ajungem pe strada Ion Brezoianu 57 A unde se află Fit Express by Sorin Oprea, o sală de antrenament ce foloseşte tehnologia XBody. Cum credeţi că am decis să mă îmbrac eu pentru un astfel de eveniment? Incredibil dar adevărat, am decis să mă îmbrac cu o fustă de mătase naturală de culoarea untului şi top cu spatele gol 🙂 Mai potrivit de atât, zău că şi nuca este în perete.

În fine, trecând peste dezastrul vestimentar, să vă povestesc ce am făcut acolo. Am ajuns puţin mai târziu decât ora stabilită (şi prin puţin vreau să spun 30 minute), discuţia deja începuse şi nu am apucat să aud mare lucru, aşa că atunci când au întrebat “cine ar vrea să testeze” am ridicat frumuşel mâna şi m-am oferit. Eram singura cu mâna pe sus şi asta probabil pentru că restul fetelor au înţeles despre ce este vorba.

M-au schimbat frumuşel din fusta mea de mătase naturală în bumbac negru, pantaloni scurţi şi tricou cu mânecă lungă. Apoi, AU UDAT costumul şi l-au pus pe mine. Au început să îmi explice ce şi cum şi ce vom face şi au început să bage în mine şocuri electrice. Nu glumesc, apa pentru asta era, să mă electrocuteze mai bine. Păi ce credeţi voi, dacă auzeam toată discuţia mai eram eu electrocutată? Zău că nu :)))) Dar zău că mi-ar fi părut rău.

Raluca la XBody by Sorin Oprea - Beauty by Jules

Şi au început să mă muncească. Din “hai că poţi, încă 20 de repetări” nu mă scotea antrenorul (douăzeci, înţelegeţi cât înseamnă numărul asta când prin costum trece electricitate?, înseamnă mult, foarte mult) . După aia a început “bravo, hai că faci bine”, “aşa trebuie”, “perfect”, credea el că nu îl miros de la distanţă şi nu înţeleg ce face. Vedea că mor pe altarul work-out-ului şi încerca să mă convingă să termin antrenamentul.

Din aparatul minune regla mereu intensitatea şocurilor şi mă întreba din 5 în 5 secunde dacă totul e ok. A fost foarte grijuliu, să nu mă doară ceva, să nu fie prea mult, să fiu confortabilă, să scoată untul din mine. Antrenorul, pe numele său Cristian, era atent doar la mine şi nu băga pe nimeni în seamă. O ignora mai ales pe Iuliana care mă susţinea de pe margine rău de tot, da rău de tot. A făcut şi ea febra musculară de la susţinere. Sau de la râs, nu ştiu încă sigur.

Antrenament XBody by Sorin Oprea - Raluca - Beauty by Jules

Să ne înţelegem, nu sunt mega fit şi în formă (poate doar în formă de cozonac) dar nu stau degeaba toată ziua şi nu sunt neantrenată. În urmă cu o săptămână am fost cu caiacul pe Olt 23 de kilometri şi nu am stat să mă ducă râul. Am dat la padelă cot la cot cu băieţii, ba chiar m-am întors din drum doar că să mă mai dau o dată pe curenţii rapizi. Fac scuba, caiac, rafting, înot, şi în general cam tot ce implică sport şi apă. Am super forţă în mâini şi rezistenţă.

Eram încălzită şi, repet, sunt rezistentă. Şi totuşi antrenamentul ăsta m-a terminat (aşa cum se vede în filmuleţul de mai jos). M-a decimat cred că este cuvântul potrivit. Şi ştiţi cât a durat? Douăzeci de minute. Douăzeci de minute au fost suficiente să mă termine şi să îmi facă o febra musculară de am zis că nu e adevărat.

Dacă făceam şase ore de sală, greutăţi, bandă, aerobic şi habar nu am ce altceva, şi nu eram în halul asta de muncită. În primele 24 de ore nu am simţit febra musculară. În schimb, am simţit cum muşchii mei încă lucrau. Asta a fost de departe cea mai tare chestie la acest antrenament.

Ce mi-a plăcut extrem de mult la locul asta (pe lângă faptul că au un super coşuleţ la baie cu tot ce ai avea nevoie pentru duş şi pentru după duş, inclusiv cremă de corp 🙂 ), au fost antrenorii. Prezenţi acolo 100%, răspundeau întrebărilor, erau atenţi şi ştiau să te facă să te simţi confortabil. Ca între prieteni, nu ca la sală. Vorba aia cu “oamenii sfinţesc locul” nu este vorbă în vânt. O atmosferă extrem de caldă şi plăcută, chiar dacă mi-am dat sufletul acolo într-un mare fel 🙂

Informaţii tehnice nu vă dau, au un site atât de bine pus la punct încât nu are sens să mă mai obosesc şi eu să fac pe deşteapta. Vă spun doar că antrenamentele XBody ajută la tratarea şi eliminarea celulitei, previn osteoporoza, dezvoltă masa musculară si ajută la slăbit. De asemenea ajută la economisirea timpului :). Găsiţi aici site-ul lor cu toate informaţiile despre tehnologie şi aparatele folosite, preţuri, abonamente şi tot ce vă poate interesa.

De la mine aflaţi doar că e un mega work-out care în 20 de minute echivalează cu 6-7 ore de sală şi că eu mă mai duc :)))) Mă duc să mă mai electrocuteze puţin cu aparatul lor făcător de minuni şi poate avansez de la forma de cozonac la cea de chec :)))

XBody by Sorin Oprea - Antrenament

Pentru că aş vrea tare mult să slăbesc şi să mă tonifiez, mă gândesc să încep un jurnal şi să vă ţin la curent cu progrese (sau după caz regrese). Ce spuneţi, va interesează să mă încurajaţi, de pe margine, să slăbesc? Sau poate să schimbăm idei şi sfaturi? Dacă nu, o să fie măcar fun să mă vedeţi cum mă chinuiesc :)))

O zi super vă doresc,

Raluca

4 COMENTARII

 1. Buna, Raluca! Eu te incurajez si da, cred ca e o idee buna sa tii un fel de jurnal pt asta. Iti pot recomanda din experienta de 8,5 ani in domeniul wellness (cu precadere partea de nutritie) sa tii cont de faptul ca oricat de intens ar fi antrenamentul, raportul care va fi cel mai incununat de succes (prin asta inteleg si mentinere pe termen lung dupa ce slabesti), este de 80% nutritie – 20% sport.
  E important, apropo de antrenamente, si ceea ce mananci inainte si imediat dupa ele. Daca doresti, putem vorbi pe larg pe tema asta, trimite-mi un email.
  Succes!

  • Buna Iulia,
   Nu pot sa iti spun cat de tare ma bucura mesajul tau 🙂 Stiu ca este extrem de importanta alimentatia si nu imi faceam iluzii ca voi fi slaba mancand ciocolata la 12 noaptea (desi nu ar fi rau deloc :))) )
   Cu siguranta te voi contacta pe mail si vom discuta mai pe larg. Multumesc pentru sustinere 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.