Kudos „COOL SATURDAY BEACH PARTY”

0
1162

Dacă sunteți la fel ca mine, și vara este sinonim cu marea, informația din acest articol este pentru voi. Nimic nu este mai mișto vara decât să mergi la mare. Să te plimbi desculț pe nisip, să faci baie în marea sărată, să lași briza să îți mângâie părul și soarele să îl decoloreze. Să lenevești pe un șezlong cu o carte bună în mână, să mănânci pește  la cherhana și să te plimbi sub cerul plin de stele pe plaja goala. Să prinzi un super răsărit….și să pui poze pe Facebook, că nah, degeaba te trezești la 5 dimineața dacă interentul nu știe că te-ai trezit la 5 dimineața.

Dar…cum ar fi dacă v-aș spune acum că totuși există ceva mai mișto decât vara la mare? Ceva atât de tare încât întrece orice altă fantezie despre vară pe care o aveți?

Mai bine decât vara la mare este vara la mare pe plaja Kudos din Mamaia. Sâmbăta. La „COOL SATURDAY BEACH PARTY”. Credeți că una dintre petrecerile la care ați fost până acum este „cea mai tare petrecere ever”? Este clar că nu ați fost până acum la Kudos.

O petrecere de zi, relaxata, unde distracția nu înseamnă să fii atentă la accesoriile și hainele pe care le poarta unii și alții ci să asculți marea și muzica bună deopotrivă, să îți faci prieteni noi, să mănânci extraordinar de bine și să te delectezi cu super cocktail-uri.

IMG_3927

Da, recunosc, eu merg la mare cu copiii după mine și o carte bună în geantă, dar zău că merit o sâmbătă la Kudos. Merit să am parte de super relaxare în super atmosferă. Și chiar nu voi lăsa vara asta să treacă până ce nu voi da nas în nas cu distracția.

Vreau și eu la baldachin ascultând NOPAME. Vreau și eu să privesc marea în ochi în timp ce paharul meu cu picior găzduiește licori nebanuite și frumos colorate. Vreau și eu să îmi delectez papilele gustative cu mâncare pe care nici nu știu bine să o pronunț (dar care nu îngrașă, clar, la dietă nu fac rabat) în timp ce soarele îmi mângâie discret pielea. Da, vreau si eu la Kudos!

Sâmbăta trecută i-am ratat pe violonista Amadeea și pe percuționistul ATI De Chile, eram prea ocupată să citesc o carte pe plaja din Eforie Sud și să strig la cei doi copii din dotare să nu se mai certe între ei. Am fost prea ocupată să mă relaxez așa cum am citit eu prin reviste că se relaxează oamenii. Nu-i nimic, sâmbăta asta voi fi ocupată să mă relaxez așa cum trebuie, la Kudos :)))) Cine își lasă grijile acasă și merge cu mine să facă baie în mare în timp ce ascultă NOPAME? Eu zic să ne luăm relaxarea înapoi.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.