Kiehl’s a împlinit un an

1
1393

Cu siguranță vă amintiți momentul în care Kiehl’s a venit pe piața din România. Fiind un brand atât de îndrăgit a fost primit cu mult entuziasm de către toată lumea. Nu scriam în acea perioadă pe Beauty by Jules dar chiar țin minte articolul Iulianei dintre zecile publicate în perioada aceea, și asta pentru că este un brand foarte drag ei și se simțea asta.

beautybyjules.ro khiel's 4

Ei bine, Kiehl’s a împlinit un an de când a venit în România. Vă vine să credeți? Mr. Bones a împlinit un an și evident că a sărbătorit așa cum se cuvine. La căsuța lui din Afi Palace Cotroceni a organizat cea mai frumoasă petrecere aniversară și ne-a permis să fim prezenți și să ne fotografiem împreună cu el. Ne-a servit cu burgeri și cartofi prăjiți, mini pancakes cu fructe de pădure, fructe și multe sucuri.

beautybyjules.ro khiel's

beautybyjules.ro khiel's 7

Ca la orice petrecere care se respectă, bineînțeles că Mr. Bones a avut coifuri colorate și multe props special pentru pozele pe care le-am făcut cu el. Printre multele baloane cu heliu, aproape de tavan statea surpriza petrecerii – o pinata plină cu mostre de produse Kiehl’s.

beautybyjules.ro khiel's 3

beautybyjules.ro khiel's 1

Deși nu am fost prezentă la petrecerea de ”bun venit în România” mă bucur că am putut fi prezentă la aniversarea de un an. Așa că nu pot decât să îi urez ”La (cât mai) mulți ani!” alături de noi. Sper să ne construim multe amintiri frumoase împreună și să ajung să scriu și despre aniversarea de 100 de ani. Bine, hai să nu exagerez, aniversarea de 50 de ani în România. Și mai sper ca și peste 49 de ani să fim, și Kiehl’s și eu, la fel de relevanți ca acum, sau chiar mai mult 😀

beautybyjules.ro khiel's 2

beautybyjules.ro khiel's 6

Vă las acum cu cel mai frumos mesaj post event ever:

”Îți mulțumim că ai fost alături de noi la petrecerea de vineri. Nici nu știm când a trecut un an de Kiehl’s în România… Mr Bones a fost așa de încântat că a uitat și să mănânce! Să-l vezi acum până își revine :)”

La mulți ani, Mr. Bones! La mulți ani, Kiehl’s!

Raluca

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.