Noul ritual de seducție de la Kenzo

7
3710

Și dacă ți-ai aplica parfumul într-un nou mod, un ritual extrem de senzual? Știm deja că parfumurile au rolul lor în jocul seducției, iar Kenzo împinge limitele într-o nouă direcție – cuburi de gheață parfumate.

Pot doar să-mi imaginez cum este să folosești parfumul în acest mod. Pe lângă senzația pe care gheața o oferă pielii, topindu-de la contactul cu ea, descoperirea parfumului în Jeu D’Amour sunt convinsă că este diferită. Un joc din care nu ai cum să ieși decât zâmbitoare, încrezătoare și cuceritoare.

Kenzo a reușit să aducă în modul în care experimentăm un parfum – vizual, prin design și culoare, cât și olfactiv, partea cea mai importantă – o nouă dimensiune, cea tactilă. Simpla pulverizare a licorii magice e insuficientă, atingerea de gheață a cubului parfumat este o nouă senzație.

Ideea cuburilor de gheață cred că se potrivește perfect cu imaginea parfumului Jeu d’Amour. O invitație ludică în lumea seducției, un nou etalon pentru cuceritoare. 

Nou parfum Kenzo - Jeu d'Amour

Imaginați-vă o ea ce iese într-o dimineață leneșă de weekend din baie, cu pielea proaspătă, gata de a se îmbrăca în parfumul său semnătură. Și cucerirea unui el, prin lansarea unei invitații de a parfuma fiecare centimetru de piele pe care îl adoră. Cu gheață.

Dacă nu ați citit primul articol, cel în care anunțam lansarea Jeu d’Amour de la Kenzo, vă reamintesc doar că este un imn voios pentru romantici, un mix de rodie, tuberoză, frezie și lemn de santal cremos. Setul lansat special în luna iubirii conține apă de parfum de 30ml și trei cuburi parfumate de gheață, fiecare de 7ml (263 lei)

V-am făcut poftă de joacă?

7 COMENTARII

  1. interesant concept.!!..mi-ai adus aminte de un film in care el topea cuburi de gheata pe sanii ei…:D ce vrei mai senzual decat atat? probabil si kenzo ( in nebunia lui geniala)…tot asta si-a imaginat 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.