Incursiune în cabina Collistar – Debenhams

3
3931

Ce nu am apucat să vă spun atunci când v-am anunțat că Debenhams s-a reîntors în România este că în zona de frumusețe există o cabină de analiză a pielii Collistar. O noutate în România, o posibilitate de a descoperi produsele de îngrijire ale brandului italian.

Am intrat în contact cu produsele Collistar încă dinainte de a le descoperi pe rafturile magazinelor din România și în primele mele review-uri pe blog am vorbit despre S.O.S. Imperfezioni, un produs pe care l-am utilizat vreme îndelungată. Între timp am descoperit și alte produse, majoritatea cu ajutorul mostrelor primite la cumpărături în diverse magazine.

Cabina Collistar duce lucrurile la un alt nivel, invitând clientele fidele să încerce eficiența produselor pe propria piele. Și asta într-un cadru intim, ferit de ochii indiscreți ai celorlalți cumpărători și mai ales cu ajutorul mâinilor dibace ale cosmeticienei. Pentru că da, în cabină veți găsi profesioniști antrenați în tainele îngrijirii pielii.

Dacă sunteți în căutarea unor produse eficiente pentru corp și ten și vreți să vă creați o primă impresie încă din magazin, cabina Collistar din magazinul Debanhams vine în întâmpinarea acestor dorințe. Accesul în cabină se face doar prin programare, iar fiecare clientă va putea beneficia de servicii complete și personalizate de diagnoză a tenului și a pielii, de tratamente faciale, dar și pentru mâni și tratamente corporale. Desigur, cu produsele Collistar, brandul nr. 1 în parfumeriile selective din Italia.

Cabina de analiza Collistar - Debenhams

Programările se pot face la numărul de telefon 0744 388 497, însă eu v-aș propune să faceți și o vizită în magazin, să descoperiți produsele la raft, să vedeți și ce vă tentază cel mai tare. Nu de-alta, dar cum se apropie cu pași repezi vremea de plajă, ar trebui să știți că brandul oferă o linie completă de tratamente pentru siluetă, oricare ar fi zona de interes: slăbire, remodelare, fermitate, întinerire sau chiar tratamente anticelulită. Iar în cabina de analiză puteți să descoperiți care este regimul special de îngrijire Collistar al pielii, special conceput pentru nevoile voastre.

Și pe partea de îngrijire a tenului oferta de produse este variată, fiecare femei putând să descopere produse-tratament adecvate, în funcție de timpul de ten și problemele specifice.

Collistar - cabina analiza si testare Debenhams

Experiența mea în cabină a fost una foarte relaxantă și m-am bucurat să dau peste o cosmeticiană pricepută. Mi-au fost ascultate cu atenție nemulțumirile legate de piele și a identificat fără greș particularitățile tenului meu. Alexandra a făcut ca experiența de diagnoză și tratament să fie un moment absolut relaxant și plăcut, oferindu-mi informații în plus despre produse și explicându-mi în amânunt fiecare pas al tratamentului meu personalizat. Și desigur, am primit sfaturi legate de îngrijirea pe mai departe a tenului.

Mie mi se pare o inițiativă excelentă această cabină. De cele mai multe ori poți testa produsele la raft, însă acum poți obține și sfaturi personalizate plus o demonstrație de utilizare a produselor, cu ajutorul unei cosmeticiene pricepute.

Vouă cum vi se pare ideea cabinei de diagnoză și testare? 

3 COMENTARII

  1. Pai cum poate fi o asemenea idee …decat binevenita??? O fi si o chestie de marketing,….nu zic nu….dar atata timp cat vei experimenta si iti va placea un anumit produs , de ce nu??? Oricum eu sunt fan declarat Collistar , ..mai ales pe make-up ..dar au si produse de skincare destul de bune ..majoritatea sunt foarte placute ca textura , miros .. ceea ce le da o anumita „savoare” daca pot spune asa. Mi-as dori sa-si extinda ideea asta si in tara,..dar nu prea cred… tot Bucurestiul ramane cel rasfatat la categoria beauty. Na. :X:X

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.