Bucle perfecte, ca pe covorul roșu

7
4698

Fac parte din cele 1 din trei femei ce au părul ondulat sau creț. Și asta înseamnă că părul meu are nevoie de atenție constantă, de tot felul de produse care să-l pună în evidență cât mai ușor, dar să-l și îmblânzească. Știu că mă plâng de ceva ce multe femei și-ar dori, însă așa suntem noi, femeile, de cele mai multe ori.

Anul trecut a fost anul beach waves. Bucle lejere, răsfirate, ca atunci când ieși din mare și-ți lași părul să se usuce natural. Texturat, părul este matifiat, dar își păstrează din fluiditate. În 2015 se poartă Hollywood Waves. Adică bucle bine definite, strălucitoare și cât mai elastice.

De la beach waves la Hollywood Waves

Nu este deloc ușor să găsești produsele potrivite pentru părul ondulat. Fixarea puternică duce uneori la un aspect prea ferm, lipsit de fluiditate. Menținerea buclelor ca proaspăt coafate este un mare chin, pentru că în funcție de lungimea și greutatea părului, acestea cel mai adesea se lasă. Iar toate apararatele pe care le folosim pentru netezire duc cel mai adesea la deteriorarea părului. Câteodată pare imposibil să găsești produsele perfecte pentru bucle.

Femeile cu părul creț și ondulat vor produse care să lase părul elastic, flexibil, să aibă texturi lejere, dar să fixeze și să ofere definirea dorită, lăsând însă podoaba capilară catifelată la atingere.

L’Oréal Professionnel lansează Hollywood Waves și spune stop compromisurilor când vine vorba de părul ondulat. Formulele pe bază de elastină devin soluția ideală pentru femeile ce for un look rafinat, ca de covor roșu. Ce oferă aceste noi produse Tecni.Art? Texturi lejere, care nu încarcă, flexibilitate pentru bucle și onduleuri, păr moale, cu aspect natural. Și bonus, produsele sunt ușor de folosit, fără să necesite alte produse, oferind elasticitate și strălucire chiar și celor mai rebele bucle.

Siren Waves este produsul star al gamei și este destinat tuturor tipurilor de păr, creț și ondulat, natural sau permanent, fiind chiar potrivit și în cazul părului drept în mod natural. Un produs gel-cremă ce poate fi folosit pe părul umed pentru definirea buclelor, dar și pe părul uscat, pentru revitalizare.

L'Oreal Professionnel Hollywood Waves Siren Waves Tecni Art

Waves Fatale este un produs destinat părului mediu ca densitate și grosime. O cremă modelatoare ce ajută la definirea buclelor și onduleurilor, garantând un aspect impecabil timp de 24 de ore.

L'Oreal Professionnel Hollywood Waves Waves Fatale Tecni Art

Iar Spiral Queen este un produs creat special pentru părul cu fir gros. O spumă modelatoare ce ajută la conturarea buclelor și onduleurilor.

L'Oreal Professionnel Hollywood Waves Spiral Queen Tecni Art

Unde le găsim? În saloanele Expert L’Oreal Professionnel, la prețul recomandat de 75 de lei pentru fiecare produs.

De ce aș avea eu nevoie? De Siren Waves, un spray ce pare incredibil de ușor de folosit. Însă Waves Fatale mă tentează teribil, deși părul meu are mai degrabă o densitate normală, nu chiar medie.  Dar serios, cine nu și-ar dori coafura lui Megan Fox? Buclele ei arată minunat de perfecte.

Ce probleme întâmpinați cu părul ondulat sau creț? Ce produs Hollywood Waves credeți că v-ar ajuta să lăsați frustrările zilnice de-o parte în privința părului?

7 COMENTARII

  1. ha ha :))) buna intrebare….chestia e ca daca nu il stilizez…parul meu sta maciuca ..a la Tina Turner :))..de aceea mai mereu il prind sau il dau cu spuma modelatoare etc etc.. Sta bine ..nu zic nu….pana nu ma prinde ploaia ..:D . In fine ..ce-mi place mie de aici ? spuma modelatoare Spiral Queen …sa am buclele lui Beyonce .:)

    • Ştiu ce zici, nici eu nu sunt departe de Tina Turner când plouă şi nu am ceva produse de netezire în păr. De-asta ajung de multe ori să-l port doar prins, că altfel nu stă chiar cum vreau eu.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.