Hai la Plaja Sensiblu!

0
1278

În Mamaia, în apropierea Cazinoului, vara aceasta vă puteți bronza pe Plaja Sensiblu. O super plajă deschisă publicului larg, cu umbrele mari și albe și șezlonguri super confortabile, vă așteaptă să o vizitați.

De ce este această plajă diferită de restul plajelor de pe litoralul românesc? În primul rând, un specialist Sensiblu se află în permanență acolo pentru a ajuta turiști să identifice cele mai potrivite produse pentru ei, dar și pentru a oferi cele mai bune sfaturi în materie de protecție solară, pentru obținerea bronzului mult dorit.

Apoi, nu este o simplă plaja – umbrele, șezlonguri, nisip, marea și …cam atât. Plaja Sensiblu are câteva surprize pentru cei care o vizitează. Un teren special amenajat pentru volei pe plajă și unul pentru fotbal, numai bun pentru a te distra cu prietenii sau pentru a cunoaște persoane noi. Deși nu am mai jucat de multă vreme, eu m-am super distrat jucând volei cu colegii mei bloggeri.

Pentru cei curajoși și cu chef de acțiune, o podea gonflabilă în permanență udă te așteaptă să plonjezi și să te distrezi. Copiii au un spațiu doar pentru ei, cu zmeie, tobogan și jucării pentru nisip.

Însă, dacă relaxarea este tot ce te interesează, Plaja Sensiblu este pregătită. Profesori de yoga și pilates te așteaptă în spațiul din spatele barului pentru a te ajuta să exersezi și să te relaxezi.

Și dacă vreți să împărțiți distracția de pe plajă și cu cei de acasă, tot Sensiblu vă sare în ajutor. Pe plajă se află un GIF maker care va surprinde toate momentele amuzante și vi le va trimite direct pe telefon.

Plaja Sensiblu chiar este frumoasă. Pe lângă toate atracțiile pe care le oferă, este un spațiu frumos care te duce cu gândul la grecia. Poate că și culorile sunt de vină 🙂 Am fost și am să mai merg. Voi îi veți face o vizită?

Z

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.