Un cuplu parfumat și luminos – Gucci Guilty Eau

4
2751

Luna aceasta m-am gândit că ar fi inedit să vă prezint parfumuri în cuplu. Pentru că marile case de multe ori lansează variante feminine și masculine ale aceluiași parfum și cred că este interesantă comparația piramidelor olfactive. Suntem obișnuiți să vedem masculin/feminin ca fiind contraste, însă uităm că într-un cuplu de fapt ne completăm și ne ajutăm să devenim mai buni. Împreună.

Primul cuplu parfumat ales este Gucci Guilty Eau. Noile ape de toaletă reprezintă o evoluție a universului Gucci Guilty, fiind interpretări catifelate și luminoase ale clasicelor Guilty de damă, respectiv a celui bărbătesc.

Guilty Eau încalcă regulile tradiționale stabilite până acum, de strălucire, transmițând în schimb o atitudine delicată și romantică. Mai delicate și mai sofisticate, noile parfumuri au parte și de o campanie vizuală mult mai naturală, cei doi protagoniști, Evan Rachel Wood și Chris Evans fiind surprinși într-un mod intim, în imagini alb/negru ce transmit un profund sentiment romantic. 

Parfumul de damă Guilty Eau se deschide simțurilor cu un acord acvatic, încorporând însă și nota caldă, fructată, de lychee dulce.  Mijlocul delicat și ușor lăptos, semnătura florală a originalului, este completată de o nuanță proaspătă și gurmandă de fragi. Crinul delicat este astfel îndulcit și emană mai multă prospețime. Nota de bază de mosc aduce acel acord atât de senzual, pe care doar o piele dezgolită și încinsă de pasiune îl poate radia.

Gucci Guilty Eau - lansare februarie 2016

Varianta masculină Guilty Eau aduce în vârful aromat un amestec impetuos și aromatic, de lămâie și bergamotă. Un început efervescent, ce creează un nou unghi pentru notele clasice de mijloc ale originalului – floarea de portocal. Rădăcina de orris aduce un plus de savoare proaspătă, ușor condimentată, iar baza de patchouli și mosc aduce parfumul într-o zonă lemnos-aromatică.

Nu știu cum vi se pare vouă, însă cele două variante mie îmi pare că se completează. Dacă Guilty Eau pentru ea se încadrează în zona floral-fructată a parfumeriei, varianta pentru el ajunge în cea aromatică. Unul este dulce și gurmant, pe când celălat amărui și condimentat. Nu contrastează cât explorează zone diferite ale paletelor olfactive. 

Sticlele în care cele două parfumuri ne sunt oferite sunt foarte tactile, cu finisaje satinate și strălucitoare.  Semnul iconic Gucci, cele două G înlănțuite, este realizat în tonalități de auriu și bronz.

Cuplul de parfumuri Gucci Guilty Eau este disponibil în avanpremieră în magazinele Douglas începând de astăzi și până pe 10 martie 2016.

Dacă plănuiți să vă surprindeți iubitul sau iubita cu un nou parfum în luna iubirii, poate nu ar strica să încercați un cuplu parfumat, cum ar fi Guilty Eau de la Gucci.

4 COMENTARII

  1. abia astept sa trec zilele astea prin douglas ..am si un cupon de reducere pana la sfarsitul lui februarie …suna bine descrierea parfumului asta ..dar trebuie sa -l testez personal .:) ma intelegi , nu ?

    • Yup, întotdeauna testez parfumurile pe piele, că nu se știe niciodată ce notă nu se joacă „nice” cu mine 🙂
      Chiar sunt curioasă cum o să ți se pară 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.