Fashion Made in RO – Giorgal

2
2125

Am cochetat câțiva ani și cu job-uri în zona de fashion online, așa că mă consider cât de cât informată în domeniu. România este totuși o țară în care industria textilelor funcționează și mă bucură mult să văd parcă un suflu nou în zona brandurilor locale. Hainele românești încep să ia avânt în piața locală și sunt din ce în ce mai multe magazine și mărci Made în Romania ce apar. Și da, mă bucură lucrul aceste foarte tare.

Vreau să vă vorbesc despre Giorgal, un brand românesc ce vorbește despre eleganța simplității. Finisaje impecabile, texturi și țesături de calitate superioară, croieli feminine. Cu o gamă cromatică amplă, pornind de la nonculori la tonuri reci și până la nuanțe pastelate și calde, liniile propuse pentru ținute au elemente omogene și imprimeuri unicolore, vorbind despre rafinament și eleganță.

Rochii si trench coat Giorgal - Made in Romania

Croielile chic conturează frumusețea naturală a femeii printr-un chic firesc. Casual, smart casual sau sofisticat, pentru evenimente de seară, în portofoliul lor găsim piese comode, dar simple, pe care mai apoi le putem integra în garderoba noastră combinându-le cu alte texturi și culori.

Clasic, minimalist, stilul Giorgal are totuși un suflu modern, abordând croieli ce avantajează o mulțime de siluete feminine. Pentru că nu, nu suntem identice și nici nu este normal să fim trase la indigo. Delicatețea se regăsește în orice mărime, iar frumusețea naturală este un atu pe care nu ar trebui să ne temem să-l afișăm.

Rochii Giorgal - Made in Romania

Hainele Giorgal lasă să se vadă femaia ce poartă hainele și nu invers. Un echilibru armonios, cu elemente actuale, ce nu epatează, ci exudă naturalețe și eleganță.

Haine Giorgal - Made in Romania

Poate mi-a fost și mai dragă întâlnirea cu Giorgal pentru că este o marcă argeșeană, nu neg. Însă știu deja că în România se fac lucruri extraordinar de frumoase, doar am văzut etichetele brand-urilor apreciate.

Preferințele mele stilistice s-au schimbat în ultimii ani și poate doar astăzi înțeleg cât de mult înseamnă confortul și fluiditatea atunci când vine vorba de lucrurile pe care le îmbrac. Când viața te poartă la viteză maximă prin ea ai nevoie să te simți întotdeauna confortabil în hainele pe care le porți și mai ales să te reprezinte. Și eu aleg cel mai adesea stilul clasic, curat, simplu. Asta atunci când nu sunt casual, adică extrem de comod și confortabil.

Unde găsiți piesele Giorgal? În magazinul de brand din Pitești, Jupiter City Center, iar în toată țara în online – zega.ro și amafashion.ro, iar în curând și pe noi9.ro.

Îmi plac mult rochiile casual din colecția Giorgal și sunt din ce în ce mai atrasă de cele cămașă. Mi-au plăcut în schimb foarte tare bluzele și cămășile, pentru că pot face parte atât din ținute office cât și din cele casual. Iar prețurile sunt ceva mai mici față de brand-urile uniformă, alăturându-se mândria de a purta ceva fabricat în România.

Voi căutați haine românești în magazine? Cum vi se pare stilul Giorgal?

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.