16 zile până la Crăciun

5
3252

Mai sunt 16 zile până la Crăciun, hai să luăm o pauză și să nu ne gândim la alții, ci la noi. Cum să arătăm absolut senzațional de sărbători, dar să ne rămână timp și de pregătiri. Nu de-alta, dar Farmec a lansat Gerovital H3 Evolution Perfect Look, o gamă nouă de produse, care să șteargă semnele oboselii de pe tenul nostru.

Cum funcționează mai exact? Maschează optic ridurile și oferă o transformare instantă, estompând și porii dilatați și micile imperfecțiuni. Oferă luminozitate, astfel încât tenul să arate tânăr și mai sănătos. Dar care sunt cele 3 produse: laptele demachiant instant, crema blurare riduri și crema pentru luminozitate și hidratare.

Gerovital H3 Evolution - Perfect Look

Eficient pentru machiajul waterproof, laptele demachiant instant îndepărtează rapid și impuritățile. Conține vitaminele A și e, protejând fibrele de colagen și elastină din piele. Mineralele Sepitonic M3 stimulează metabolismul celular, iar tenul devine catifelat, plin de vitalitate și luminos.

Gerovital H3 Perfect Look - Lapte demachiant instant

Dacă micile riduri de expresie, dar și imperfecțiunile sau porii ceva mai dilatați sunt problemele pe care le vrem „șterse” de pe tenul nostru, atunci crema blurare riduri, cu efect „soft focus” pe ten, este produsul potrivit. În sine, modifică modul de acțiune a razelor de lumină și ascunde optic problemele enumerate. Absorbția luminii în riduri este împiedicată, porii, imperfecțiunile și ridurile fine sunt mascate, tenul arătând satinat și neted.

Gerovital H3 Perfect Look - Crema blurare riduri

Oboseala cu siguranță își spune cuvântul în multe cazuri, mai ales acum, la final de an. Aici intervine crema luminozitate și hidratare, ce nu numai că netezește și iluminează tenul, dar îi și oferă mult-necesara hidratare. Conține Aquaxylul, complexul Sepilift și vitaminele A și E, protejând fibrele de elastină și de colagen, având efect de lifting și de iluminare, dar și hidratând tenul.

Gerovital H3 Perfect Look - Crema luminozitate si hidratare

Nu mai spun că ambalajele sunt și ele demne de o divă, „shiny & new”. Prețurile produselor sunt medii. Aproximativ 40 de lei fiecare dintre cremă, până în 20 de lei laptele demachiant. Un mic arsenal de „instant beauty”.

Cum vi se par produsele noi de la Farmec? Ați avea nevoie de ele în prag de sărbători? Care produs vă tentează cel mai tare?

5 COMENTARII

  1. Toata gama arata foarte bine,preturile sunt bune, ingredientele minunate. M-ar tenta crema luminozitate si hidratare,…pentru ca in sezonul rece tenul meu e cam tern…are nevoie de ceva stralucire…acu mai ales ca n-am mai vazut soarele de vreo luna…parca traiesc intr-un sarcofag….pffff

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.