Garderoba distractivă sau cum am descoperit L.C. Waikiki

3
3514

Deşi nu este un brand nou pe piaţă din România, eu nu ştiam despre el. Nu îmi face cinste afirmaţia asta, recunosc. Nu ştiu dacă nu îmi ieşise în cale sau pur şi simplu nu l-am remarcat eu prin noianul de magazine de la noi. Încă nu îmi explic, dar scriu aceste rânduri cu mare părere de rău.

În urmă cu o săptămâna am descoperit magazinul LC Waikiki din Mega Mall, căci despre el este vorba, graţie unui voucher primit cadou de la Iuliana. Şi reacţia mea a fost wow. Am găsit o mulţime de lucruri frumoase în colecţia lor, materiale de bună calitate, croiuri curate şi culori vii. Este inutil să spun că pe lângă voucherul cadou am lăsat în magazin şi jumătate din portofel. Noroc că preţurile sunt bune, altfel acum, în loc să scriu acest articol eram probabil în tribunal declarând falimentul personal.

Outfit fetita L C Waikiki

Aşa de îmbietoare, colorată şi fermecătoare colecţia lor pentru copii, încât acela a fost raionul la care am zăbovit cel mai mult. Şi Iuliana de altfel :))) că doar raionul respectiv îi este dedicat. Acum, nu ştiu dacă hainele de la raionul de copii sunt făcute pe măsura Iulianei sau Iuliana este făcută pe măsura hainelor de la raionul de copii 🙂

Revenind la hainele copiilor, am fost plăcut impresionată de oferta lor. Rochiţele pentru fetiţe sunt absolut geniale. Două mi-au plăcut în mod special, una cu dungi orizontale groase albe şi roşii şi una cu un patern drăguţ de vara, bărcuţe cu vele. Amândouă erau absolut superbe şi nici una nu costă mai mult de 90 lei, surprinzător ţinând cont de calitatea materialelor.

Haine fetita L C Waikiki

Am cumpărat pentru fetiţa mea o pereche de jeanşi scurţi până la genunchi roz şi cel mai frumos tricou cu girafă pe care l-am văzut vreodată. Coama girafei roz era formată din ciucuri coloraţi, iar materialul moale şi fin. M-am îndrăgostit de el iremediabil. I-am cumpărat un tricou alb cu o inima mare turquoise şi o gecuţă foooooooarte subţire colorată.

Outfit fetita L C Waikiki 2

Pentru băieţel am ales câteva tricouri extrem de frumoase. Sincer, oferta este atât de variată şi sunt atât de multe modele de tricouri încât cu greu a reuşit Iuliana să mă oprească să nu cumpăr măcar 10 bucăţi :). Am ales 2 tricouri cu dinozauri, un tricou de băiat mare cu harta lumii şi turnul Eiffel şi o pereche de pantaloni lungi belumarin subţiri şi puţin elastici. Tricourile nu au depăşit niciunul 32 de lei (dacă nu mă înşel atât a fost cel mai scump dintre ele, dar sigur pe cel cu schelet de dinozaur am plătit 22 lei), deci preţurile sunt mai mult decât accesibile.

Outfit baiat L C Waikiki 2Outfit baiat L C Waikiki 1

Şi pentru că în magazin nu există doar raionul pentru copii, am descoperit şi alte colecţii. Dedicate adulţilor 🙂 Colecţia LCW Jeans este colecţia lor dedicată iubitorilor de denim, pantaloni, rochii, jachete, cămăşi, cam orice ţi-ai dori din denim ei au şi face parte din colecţia asta. În toate formele, mărimile şi culorile pentru că toţi iubitorii de denim să îşi găsească piesă favorită. Aşa cum spun şi ei, este o colecţie special creată pentru cei care pun pe primul loc confortul.

L C Waikiki - Moda femei

Pentru iubitorii de sport, colecţia Active Collection Sport se potriveşte mănuşă. Materiale bune în care bumbacul primează, tonuri de gri şi negru atenuate de culori neon. Confortabile şi frumoase în acelaşi timp. Nu am cumpărat nimic, nu sunt genul sport, dar dacă aş fi…chiar mi-aş lua câte ceva de aici.

Am cumpărat în schimb prosoape şi geantă pentru plajă, că tot se apropie vacanţă pe litoral. Prosoape am cumpărat două, unul albastru cu verde şi motive acvatice şi unul corai (cel corai este preferatul meu dar să nu îi spuneţi fetiţei mele 🙂 )

Este bine că pe lângă hainele de plajă, denim, sport şi multă, multă culoare, au piese perfecte şi pentru mersul la birou. Investiţii minime pentru un stil curat, piese clasice, culori neutre şi pasteluri. Chiar ai ce cumpăra şi combina pentru birou fără să fii nevoită să cheltui o avere.

Am fost plăcut impresionată de această descoperire faină. Acum vă invit să îmi spuneţi dacă voi ştiaţi de acest magazin şi care este părerea voastră referitoare la raionul pentru copii. Eu m-aş muta puţin acolo :)))

O zi minunată aşa cum sunteţi voi vă doresc,
Raluca

3 COMENTARII

  1. Raluca, sa stii ca nici eu nu stiam de ei pana nu au deschis si-n Ploiesti Shopping city 😀
    Nu le trec des pragul, sa-ti spun sincer nu stiu dece, insa, intr-adevar, au piese misto 🙂 Cu prima ocazie le voi face o vizita 😛

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.