Gama Drops of Youth se extinde

1
2458

Cred că termenul de „celule stem” nu mai are nevoie de definiție pentru nimeni. Resursa regenerantă a naturii, sunt acele celule care se pot specializa în funcție de necesitățile organismului. Și aici nu vorbim doar de oameni, ci și de plante. De ani buni se folosesc celulele stem vegetale în produsele cosmetice pentru a ajuta pielea susținut să treacă peste momentele sale grele.

The Body Shop a căutat în întreaga lume trei plante foarte rezistente, care reușesc să supraviețuiască în cele mai grele condiții de mediu, și să le folosească în gama Drops of Youth. Floarea de colț este cea care reușește să se protejeze de radiațiile ultraviolete puternice în Alpi. Antioxindanții pe care îi conține oferă protecție întregii plante, protejând celulele. Scaiul dracului are proprietăți de fermitate pentru piele. Crescând pe țărmurile nisipoase ale Bretaniei, este supus capriciilor vremii, iar celulele sale stem repară și reînnoiesc planta. Conține polifenoli și flavonoizi, ce stimulează sinteza principalelor proteine ce se găsesc în piele – colagenul și elastina. Cristele marine sunt și ele campioane la regenerare, provenind și ele tot de pe coasta Bretaniei. Crescând pe un teren sărat și stâncos, într-un mediu cu soare puternic, cristele marine se adaptează condițiilor de mediu refăcându-și zonele afectate acolo unde regenerarea este necesară.

Celule stem Drops of Youth - floare de colt - scaiul dracului - criste marine

The Body Shop prelevează mici mostre din aceste plante și împrumută tehnologia celulelor stem pentru a le introduce în formulele cremelor din gama Drops of Youth. Sunt selectate cele mai bune celule pentru a fi apoi multiplicate în condiții de laborator. Plantele nu sunt afectate, însă noi putem beneficia de sistemele lor naturale de apărare în produse eficiente.

Gama Drops of Youth este destinată celor care vor să acționeze de la primele semne de îmbătrânire. Iar luna aceasta gama se bucură de produse noi, pe lângă concentrate, Wonderblur și Bouncy Sleeping Mask. Noua cremă cu textură catifelată și ușoară nu este chiar fântâna tinereții, dar oferă un amestec din cele 3 tipuri de celule stem din plante astfel încât să ajute pielea să se protejeze și să se regenereze mai eficient. Crema Drops of Youth hidratează, netezește liniile fine și oferă pielii un aspect sănătos și odihnit.

Drops of Youth Cream - The Body Shop

Se recomandă aplicarea după Youth Concentrate și înainte de machiaj. Iar ca pas intermediar, The Body Shop ne oferă Youth Essence-Lotion. Această loțiune nu este o loțiune tonică, cum ar putea transmite ambalajul, ci un pas intermediar de pregătire și hidratare a tenului înainte de aplicarea produselor de îngrijire (seruri, creme, tratamente). Se aplică după demachierea și tonifierea tenului. Lasă pielea catifelată, netedă, luminoasă, dar are grijă și să corecteze aspectul porilor. Formula gel-to-water este lejeră și permite aplicarea serului și apoi a cremei Drops of Youth. Nu se aplică în jurul ochilor.

Drops of Youth Essense Lotion - The Body Shop

De remarcat că gama Drops of Youth se bucură și de ambalaje noi și devine astfel o gamă distinctă de Nutriganics. Produsele sunt deja disponibile în magazine și în shop-ul online.

Vouă cum vă sună combinația celor trei plante folosite în gama Drops of Youth? Ați încercat până acum vreunul dintre produse? Vă tentează?

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.